• Со попуст
  • Неодамнешно
Јагеланг Случај За Samsung Galaxy S23 Ултра, Паметна Функција За Спиење/Будење Прикажи Прозорец Премиум Кожен Преклопник Со Картичка Слот Kickstand Безжично Полнење Компатиби?

Јагеланг Случај За Samsung Galaxy S23 Ултра, Паметна Функција За Спиење/Будење Прикажи Прозорец Премиум Кожен Преклопник Со Картичка

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Компатибилност : Совршено дизајниран За samsung Galaxy S23 Ultra 6,8 инчи 5g 2023 ослободување, и предниот и задниот дел се изработени од кожна текстура, нежна и удобна, едноставна и класична Безжично полнење компатибилен. Паметен Случај За Функција За Спиење/Будење За Samsung Galaxy S23 Ultra. Забелешка : Ве Молиме скенирајте ГО QR-Кодот(вклучен во пакетот) за да ја инсталирате апликацијата, така што случајот ќе има паметна функција за будење и спиење. Транспарентен Прозорец За Информации : Времето, времето и другите информации може да се прикажат во проѕирниот прозорец. Транспарентниот слој е изработен од проѕирен компјутерски материјал, кој е отпорен на триење и секогаш го штити вашиот мобилен телефон. Мултифункционален : Со слот за 1 картичка, куќиштето на паричникот може да обезбеди некои картички и банкноти. Со штанд совршен за гледање видеа, гледање или читање бесплатно од вашата рака. Прецизни Исечоци : Точни исечоци за да ги задржат функциите целосно достапни. Практично за да одговорите на телефонот без полетување на случајот, можете да го направите разговорот со случајот затворен.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата