• Со попуст
  • Неодамнешно
Јардве 3 парчиња Кристална Топка Долна Декорација За Домашна Поддршка Руда Што Покажува Држач За Биро Топер Топче Држач За Јајца Држач ЗА Кристални Топчиња ЛЕД ДЕК?

Јардве 3 парчиња Кристална Топка Долна Декорација За Домашна Поддршка Руда Што Покажува Држач За Биро Топер Топче Држач За Јајца

 
DEN 106.24

Количината на стоката
Това е достапна

СФЕРА ШТО ПОКАЖУВА ШТАНД убав избор за подарок за вашите пријатели, семејство или љубовници, покажете им ја вашата љубов и грижа ФИГУРИНА ДИСПЛЕЈ штанд Исто така, тоа може да биде добар подарок за вашите пријатели и членови на семејството за време на забава и фестивал. ДЕКОРАТИВНА СФЕРА БАЗА кристалната топка база е извонредна во изработка, реална, многу погодна за канцеларија и детска соба. АКРИЛНИ СФЕРА штанд користи Транспарентен Држач Стакло Сфера Држач-погоден за декорација на клупи, маси, прозорци, полици за книги и кабинети. КРИСТАЛИ СТАКЛО ДИСПЛЕЈ БАЗА во усвојувањето на премиум материјал, безбеден и нежен, издржлив и практичен. СФЕРА ШТО ПОКАЖУВА ШТАНД убав избор за подарок за вашите пријатели, семејство или љубовници, покажете им ја вашата љубов и грижа. ФИГУРИНА ДИСПЛЕЈ штанд Исто така, тоа може да биде добар подарок за вашите пријатели и членови на семејството за време на забава и фестивал. ДЕКОРАТИВНА СФЕРА БАЗА кристалната топка база е извонредна во изработка, реална, многу погодна за канцеларија и детска соба. АКРИЛНИ СФЕРА штанд користи Транспарентен Држач Стакло Сфера Држач-погоден за декорација на клупи, маси, прозорци, полици за книги и кабинети. КРИСТАЛИ СТАКЛО ДИСПЛЕЈ БАЗА во усвојувањето на премиум материјал, безбеден и нежен, издржлив и практичен. Пакетот Вклучува Карактеристики на Држачот за Кристално Топче 3 х-Големина : Околу 7, 50Х7, 50Х3, 00см/2, 95Х2, 95Х1, 18 инчи(Л); 6х6см/2, 36х2, 36инч( М); 4, 6х4, 6см/1, 81х1, 81 Инчи (И) кристален држач. - Боја : Транспарентна Креативна Кристална Топка База. - Материјал : Држач За Акрилно Стаклено Топче. - При усвојување на премиум материјал, Безбеден и нежен, издржлив И практичен Држач за Кристална Топка на Работната Површина.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата