• Со попуст
  • Неодамнешно
ПРЕМИУМ 120 Ракав за управување со кабел, Најдобар организатор на жици за ТВ на wallид, компјутер, канцеларија, DIY прилагодлива реверзибилна црно -бела неопрена кабел з?

ПРЕМИУМ 120 Ракав за управување со кабел, Најдобар организатор на жици за ТВ на wallид, компјутер, канцеларија, DIY прилагодлива реверзибилна

 
DEN 143.84

Количината на стоката
Това е достапна

Крајното решение за управување со кабелот за управување со вашиот простор за работна површина, работна станица, конзола за игри; Организирајте го вашиот компјутер, ТВ, жици за домашно кино; ПЕТ/бебе-доказ за вашата соба Направете вашиот дом или канцеларија да изгледаат повеќе поканувачки, уредни и уредни за неколку минути. Дизајнирани да одговараат на вашите потреби долга ширина од 120 ", 4,9", 1. Благодарение на затворањето на велкро (без патенти) можете да го исечете ракавот на посакуваната должина и да создадете повеќе обвивки за кабел. Доаѓа во реверзибилна црно-бела боја на best match any room decor. EXPERIENCE PREMIUM QUALITY While other cord sleeves come too short or with poorly stitched velcro, we promise unmatched high performance. Thanks to a thicker neoprene and a larger double-fixed velcro,we can guarantee absolute durability and flexibility. FAST Инсталација -Не се потребни алатки, не треба да ја уништите целата структура на кабел. Едноставно исечете го прикривачот на кабелот по посакувана должина и завиткајте го околу вашите жици. Доколку е потребно, можете да додадете/излезете кабел во која било точка директно преку велкро Затворање. Најлесен проект за подобрување на домот Ова е апсолутно најбрзиот начин за намалување на кабелскиот хаос под нозете, под бирото или зад кој било електронски уред.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата