• Со попуст
  • Неодамнешно
Организатор на обетки, албум за складирање на обетки за складирање на книги пластични кеси за складирање накит со џебови Транспарентна книга за складирање на наки?

Организатор на обетки, албум за складирање на обетки за складирање на книги пластични кеси за складирање накит со џебови Транспарентна

 
DEN 1345.60

Количината на стоката
Това е достапна

? Ние апсолутно го гарантираме вашето задоволство Книга за складирање на накит - Книгата за складирање на накит е изработена од висококвалитетен ПВЦ, здрав и издржлив од нормалниот. И го прави вашиот накит лесен и јасен за собирање и избор за секојдневно користење. Заштитете го вашиот накит : Специјалниот дизајн на книги може да го заштити вашиот накит и да го одржува редовно. Да се ​​направат сите столпчиња да бидат јасни од обетките на спротивната страница и да се избегне ризикот да ги гребете. Преносен и удобен - можете да користите како торбичка за патувања за накит и организатор за складирање на накит. Спречете оксидација на накит, избегнување на ризикот да ги гребете и да го одржувате органиран. Голем капацитет - Нашиот јасен организатор за накит има 84 Grids, 160 мрежи. Совршено е да се лизнете во вашиот куфер кога патувате или останувате подалеку од дома. ? Ние апсолутно го гарантираме вашето задоволство. Книга за складирање на накит - Книгата за складирање на накит е изработена од висококвалитетен ПВЦ, здрав и издржлив од нормалниот. И го прави вашиот накит лесен и јасен за собирање и избор за секојдневно користење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата