• Со попуст
  • Неодамнешно
48 Пакет 2 мл, чисти пластични тегли со лигите со капаци, етикети, 2 пенкала, контејнери за миленичиња, тегли за складирање, тегли за патувања за козметика, шминка, орга

48 Пакет 2 мл, чисти пластични тегли со лигите со капаци, етикети, 2 пенкала, контејнери за миленичиња, тегли за складирање, тегли за патувања

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Пакетот содржи : 48 пакет 2 мл, чисти пластични тегли, капаци за завртки со облоги од пена (нудиме 24 пара, треба да ги одделите) за да создадете херметички заптивка Направено од миленичиња со висока храна, БПА бесплатно и 100% безбедна храна. Лесен и рециклирачки. Но, не машината за миење садови и не е погодна за топол примерок. Големина на тегла : 1,89 ”x 1,81” (дијаметар x висина); Капацитет : 2 мл (55мл. Преносен за да се земе и да се вклопи совршено во торбите за тота, ранец или торба за теретана. Совршен за патување, оставата, чајната кујна и бањата. Разновидна употреба : Може да се користи за складирање на широк спектар на предмети, како што се солени, лосиони, креми, па дури и зачини и прав. Исто така одлично за складирање на мали занаетчиски материјали, предмети за шиење, помали канцелариски материјали и многу повеќе. Пакетот содржи : 48 пакет 2 мл, чисти пластични тегли, капаци за завртки со облоги од пена (нудиме 24 пара, треба да ги одделите) за да создадете херметички заптивка. Направено од миленичиња со висока храна, БПА бесплатно и 100% безбедна храна. Лесен и рециклирачки. Но, не машината за миење садови и не е погодна за топол примерок. Големина на тегла : 1,89 ”x 1,81” (дијаметар x висина); Капацитет : 2 мл (55мл. Преносен за да се земе и да се вклопи совршено во торбите за тота, ранец или торба за теретана. Совршен за патување, оставата, чајната кујна и бањата. Разновидна употреба : Може да се користи за складирање на широк спектар на предмети, како што се солени, лосиони, креми, па дури и зачини и прав. Исто така одлично за складирање на мали занаетчиски материјали, предмети за шиење, помали канцелариски материјали и многу повеќе. 48 пакет 2 мл, чиста пластична тегли Спецификација : Количина : 12 тегла Големина : 1,89 ”x 1,81” (дијаметар x висина) Капацитет : 2 мл (55мл) Материјал : ПЕТ Боја : Јасна карактеристика : 1.


Клучни карактеристики

Quantity:
12
Jar Size:
1.89” x 1.81” (diameter x height)
Capacity:
2 oz(55ml)
Material:
PET
Color:
Clear
Feature:
1.BPA free & 100% food safe.:
2.Lightweight and recyclable.:
3.Leak proof and airtight.:
4.Portable to take. :
Application:
This set of round jars are perfect for travel, home storage and more! Fit perfectly into your tote bags, backpack or gym bag. Perfect for travel, pantry and bathroom. Can be used for storing a wide variety of items such as salves, lotions, creams, or even spices and powder. The jars are also great for storing small craft supplies, sewing items, smaller office materials and more.:
NOTE:
1. Not dishwasher safe as these jars are made from PET Plastic.
We provide the foam liner for you to choose to use.And the two foam lines come together to be a pair because of the adsorption. Whole package contains 24 pairs, you need to separate them. :

Слични производи во категоријата