• Со попуст
  • Неодамнешно
Stobok 4pcs врзивно средство црни врзива за хартија за хартија за хартија училишта за врзивно средство за врзивно средство за врзивно средство за врзување, клип -таблат?

Stobok 4pcs врзивно средство црни врзива за хартија за хартија за хартија училишта за врзивно средство за врзивно средство за

 
DEN 163.04

Количината на стоката
Това е достапна

Клипови за клип-табла за монтирање- Фини детали, со доволно количини додатоци за клипови, за да ги задоволат вашите различни потреби Клипови за белешки- Доста количина клипови, со исклучителен дизајн на изглед на декор, лесен за употреба и складирање. Клипови за клипни плочи- Дневна употреба на клип за опашка, светла боја, осветлете го изгледот на нивото на живот на ниво на живот. Училишни материјали-Мултифункционално и разноврсно, може да организира хартија, датотеки, документи, трудови за испити, торби за закуски и други предмети. Клипови за врзување на канцеларии- Погодни за ученици, наставници и други луѓе на кои им е потребна, бидејќи тие се практични и презентабилни. Клипови за клип-табла за монтирање- Фини детали, со доволно количини додатоци за клипови, за да ги задоволат вашите различни потреби. Клипови за белешки- Доста количина клипови, со исклучителен дизајн на изглед на декор, лесен за употреба и складирање. Клипови за клипни плочи- Дневна употреба на клип за опашка, светла боја, осветлете го изгледот на нивото на живот на ниво на живот. Училишни материјали-Мултифункционално и разноврсно, може да организира хартија, датотеки, документи, трудови за испити, торби за закуски и други предмети. Клипови за врзување на канцеларии- Погодни за ученици, наставници и други луѓе на кои им е потребна, бидејќи тие се практични и презентабилни. Список на пакети 4 x Клипборд Клипс Карактеристики -Материјал : Алуминиум легура за пишување на табли -боја : клипови со монтирање на таблата со златни клип -табла -Големина : 7.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата