• Со попуст
  • Неодамнешно
Десктоп Корпа За Отпадоци, Пластична Мини Корпа за Отпадоци Со Капак За Тресење, Нова Симпатична Мини Корпа За Отпадоци, Корпа За Отпадоци За Ѓубре За Домашна Канце?

Десктоп Корпа За Отпадоци, Пластична Мини Корпа за Отпадоци Со Капак За Тресење, Нова Симпатична Мини Корпа За Отпадоци, Корпа За Отпадоци

 
DEN 199.84

Количината на стоката
Това е достапна

Quality Calliter Experation Е изработена од висококвалитетен пп материјал, непречено полиран, цврст и издржлив, независен внатрешен цилиндар, попогоден за фрлање ѓубре Qv со Капак За Тресење Q дизајнот на капакот за замав овозможува флексибилно поставување на конфети, што ја прави работната површина поуредна. Специјалниот дизајн на капакот за замав не само што е погоден за лесно користење, туку и може ефикасно да го намали ширењето на мирисите и да ги изолира овошните муви. Qusple Design Que Независна внатрешна цевка, со независна внатрешна цевка, погодна за фрлање ѓубре, а превртувањето е умешно и лесно за употреба. Дизајнот на превртување има високо дно, што го прави стабилен и не е лесен за движење. ❤Дизајниран Со капак За нишање, можете лесно да го отстраните капакот за да поставите вреќа за ѓубре, во меѓувреме, мазната внатрешна површина е погодна за перење. Qurze широка Примена】 мини десктоп корпата за отпадоци нема да зазема никаков простор и лесно ќе се зафати, таа е погодна за маса за шминка, маса за облекување, маса, работна маса и масичка за кафе. Многу погоден за употреба во мали простори за складирање на мал отпад од работната површина, предмети за шминка, талог од кафе, кора, трошки од леб и многу други мали ѓубре.


Клучни карактеристики

Item Type:
Mini Trash Storage Bin
Material:
PP
Function:
Place Table, Dressing Table, Simple and Practical
Package List:
1 x Trash Can Lid :
1 x Trash Can :

Слични производи во категоријата