• Со попуст
  • Неодамнешно
Јонпро Титаниумдетокс Лимпунклог Нараквица, Титаниум Детоксикација Лимфна Отпушена Нараквица, Титаниум Лимфна Дренажна Магнетна Нараквица.

Јонпро Титаниумдетокс Лимпунклог Нараквица, Титаниум Детоксикација Лимфна Отпушена Нараквица, Титаниум Лимфна Дренажна Магнетна

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Титаниумдетокс Лимпунклог Нараквица - - - Ја Олеснува Апсорпцијата на Ткивната Течност во Лимфните Садови Одржува Нивоа На Течности во Телото. Промовира Проток На Крв богата со Хранливи Материи и го Зајакнува Метаболизмот. Мажи Магнетни Нараквици За Енергија - - - Лимфниот Дренажен Удар Е Да Понуди Лековити Вибрации Бидејќи Тие Работат На Отстранување На Блокадите Околу Телото и Враќање На Природниот Проток на Енергија. Дизајн На Преклопна Покривка - - - Класичен дизајн, може подобро да ја покаже вашата личност и стил. Изработен од Ткаење Од Титаниум Челик и Кожа, Тој Е Лесен За Носење, Анти-чувствителен, Водоотпорен и Нема Штета на Вашата Кожа и Не Е Лесно Да Падне. Подобрување на здравјето - - - Погоден За луѓе кои долго седат пред компјутер и лесен за замор, тежок работен притисок и недостаток на вежбање. Носете ја оваа нараквица може да ја подобри циркулацијата и да ја врати позитивната енергија!. Совршена Нараквица За Магнетна Терапија Е совршена за вашата мајка, сопруга и девојка како подарок за роденден, божиќен подарок, подарок за годишнина, подарок за денот на мајката или подарок за денот на вљубените. Јонпро Титаниумдетокс Лимпунклог Нараквица, Титаниум Детоксикација Лимфна Отпушена Нараквица, Титаниум Лимфна Дренажна Магнетна Нараквица.


Клучни карактеристики

Material:
titanium steel
Shape:
U shape
Waterproof, sweatproof and washable:
Size:
0.8 cm x 22 cm(adjustable)
Color:
yellow, blue, black, white, orange
Notes:
Manual Measurement, Please Allow Slight Errors on Size.:
The Color May Exist a Slight Difference Due to Different Screen Displays. :

Слични производи во категоријата