• Со попуст
  • Неодамнешно
Кабилок загради чистач за одгради чиста чистач за чистење на меурчиња 2 парчиња замена на главата за тоалети со вкочанети влакнести за загради за бања чиста чистач?

Кабилок загради чистач за одгради чиста чистач за чистење на меурчиња 2 парчиња замена на главата за тоалети со вкочанети влакнести

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

- Влакнувањето на четката е густа и силна Направено од висок квалитет на пластичен материјал, мирис на мирис и издржлив. - Ниту премногу тешко, ниту премногу меко, и не е деформирано. - Извадете го присилно, стабилно вклопувачки конектор. - ефикасно и лесно бања; Никогаш не гребете ја вашата најблиска или тоалет. Опис Посилната конфигурација на влакната опфаќа дури и тоалети со низок светло, а тврдите горните влакна се совршени за чистење на местото под работ. Оваа завртка за замена на главата безбедно на навојната рачка за четка за конектор откако ќе се отстрани старата глава. Изработен од висок квалитет на пластичен материјал, мирис на миризба и издржлив. Никогаш не гребете ја вашата најблиска или тоалетот. Пакуван, вклучително и замена на главата на четката за тоалети со 2 x со трајни вкочанети влакнести.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата