• Со попуст
  • Неодамнешно
ЏМИСД Прилагодлив Држач За Перика За Висина, Држач За Капа За Перика Прилагодлив Дисплеј За Капа За Висина Манекенска Решетка За Капа Држач За Капа За Капа За Домаш?

ЏМИСД Прилагодлив Држач За Перика За Висина, Држач За Капа За Перика Прилагодлив Дисплеј За Капа За Висина Манекенска Решетка За Капа Држач За

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

€Елегантен Дизајн ● овој држач за држач За капа за перики е дизајниран со симулиран манекен, кој е полн со модерен и едноставен стил, што може да го направи приказот на перики и капи подобар и совршено ги комбинира функционалноста и практичноста ●Прилагодлива Висина ● решетката За капа може да се прилагоди во висина, можете да ја прилагодите висината на решетката за капа според различни потреби на екранот за да добиете различни идеи за прикажување, а методот на прилагодување е исто така многу едноставен, само што треба само да го извртувате копчето на штандот. ●Издржлив Квалитет●делот од држачот на овој држач за капа е изработен од висококвалитетно железо, кое е цврсто и цврсто, не е лесно да се деформира или ' рѓа. Површината на постелнината е мека и удобна и нема да ја повреди перика или капа. ●Идеален Држач За Прикажување● : овој држач за дисплеј не само што е погоден за кратки и долги перики, туку и ги чува и прикажува вашите капи, маски за косплеј или шлемови. Само ставете го на маса за облекување, ноќна маса, гардероба, бања и многу повеќе. ●Апликација●овој држач за приказ на перика е многу погоден за дома, продавница за облека, фризерски салон за прикажување на сите видови капи како што се перики, федора, каубојски капи итн.


Клучни карактеристики

Material:
Linen + iron
Color:
gold
Head Circumference:
Approx.54 cm/ 21inch
Head Height:
Approx. 25cm/ 9.9inch
Stand Height:
Approx. 21-40cm/8.3-15.8inch
Whole Height:
Approx. 45-65cm/18-26inch
Bottom Width:
Approx. 17cm/6.7inch
Package Includes:
1 Piece Hat Display Mannequin Head :
Features:
Elegant design and modern style, make your hats look more attractive, suitable for decoration or display. :
Adjustable height and Detachable metal stand. Heavy and Durable. :
Perfect for display fedoras, wigs, and bonnets, protecting them from deformation or falling over. :
Suitable for clothes shop, cap/hat stores or home use. :

Слични производи во категоријата