• Со попуст
  • Неодамнешно
Случај За Дупчалка За Нокти, Држач За Дупчалки За Нокти 30 Дупки, Држач За Повеќенаменска Кофа За Складирање Опрема За Организатор На Опрема За Нокти Алатки За Маник?

Случај За Дупчалка За Нокти, Држач За Дупчалки За Нокти 30 Дупки, Држач За Повеќенаменска Кофа За Складирање Опрема За Организатор На Опрема

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Празна кутија за кутија за складирање за дупчалки за маникиризработен од висококвалитетен пластичен материјал, кој е водоотпорен, издржлив и практичен Изолација против прашина и влага, лесна за складирање. Изработен од висококвалитетен пластичен материјал, кој е водоотпорен, издржлив и практичен. 30 дупки дизајн, може да се користи за складирање на различни големини на ноктите вежба битови, заштеда на простор. Транспарентна боја, способна брзо да ја лоцира вежбата што ви треба преку куќиштето. Карактеристики : 1. Изработен од висококвалитетен пластичен материјал, кој е водоотпорен, издржлив и практичен. Празна кутија за кутија за складирање за дупчалки за маникир. Изолација против прашина и влага, лесна за складирање. 30 дупки дизајн, може да се користи за складирање на различни големини на ноктите вежба битови, заштеда на простор. Транспарентна боја, способна брзо да ја лоцира вежбата што ви треба преку куќиштето. Спецификација : Тип На Ставка : Дупчалки Кутија За Складирање Материјал : Пластична Боја : Транспарентна Големина на Предметот : 14.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата