• Со попуст
  • Неодамнешно
Зеродеко 2 парчиња Транспарентна Кутија За Складирање Пластични Канти За Складирање Јасна Кутија За Организатор Јасен Контејнер Со Капак Организатор На Фрижидер ?

Зеродеко 2 парчиња Транспарентна Кутија За Складирање Пластични Канти За Складирање Јасна Кутија За Организатор Јасен Контејнер Со

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

ПС МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА КУТИЈА за СКЛАДИРАЊЕ користи Организатор на мали објекти На маса, складирање на мал објект со модерен дизајн и класичен изглед. ЈАСЕН КОНТЕЈНЕР Усвојување од пс материјал, кој е лесен, со исклучителна и добра изработка. ОРГАНИЗАТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПЛАСТИКА Удобната кутија за мали предмети е погодна за поставување во канцеларија, просторија за учење, дневна соба, кујна,. ДА ОДАТ КОНТЕЈНЕРИ со КАПАЦИ чување букви, телефонски кутии, налепници и многу повеќе, држејќи се на повидок и на дофат. ПЛАСТИЧНИ КОНТЕЈНЕРИ ЗА ХРАНА исто така, мал простор за живеење во студентски соби, станови, станови, R, кампери, чамци и кабини. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА КУТИЈА за СКЛАДИРАЊЕ користи Организатор на мали објекти На маса, складирање на мал објект со модерен дизајн и класичен изглед. ЈАСЕН КОНТЕЈНЕР Усвојување од пс материјал, кој е лесен, со исклучителна и добра изработка. ОРГАНИЗАТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПЛАСТИКА Удобната кутија за мали предмети е погодна за поставување во канцеларија, просторија за учење, дневна соба, кујна,. ДА ОДАТ КОНТЕЈНЕРИ со КАПАЦИ чување букви, телефонски кутии, налепници и многу повеќе, држејќи се на повидок и на дофат. ПЛАСТИЧНИ КОНТЕЈНЕРИ ЗА ХРАНА исто така, мал простор за живеење во студентски соби, станови, станови, R, кампери, чамци и кабини. Пакетот Вклучува 2 x капак Кутија За Складирање Карактеристики-Материјал : PS-Големина : Околу 23,00 X17, 00 X9, 50cm/9, 04 X6, 68 X3 медицина случај. - Боја : проѕирни пластични канти за складирање чисти - приложениот капак работи на механизам со шарки што овозможува лесно отворање и затворање на корпата декоративна кутија за организирање.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата