• Со попуст
  • Неодамнешно
Зесус метал чадор штанд за чадор држач за гроздобер стил чадор стоен држач за долг/краток затворен ходник дома Декор канцеларија/сина

Зесус метал чадор штанд за чадор држач за гроздобер стил чадор стоен држач за долг/краток затворен ходник дома Декор канцеларија/сина

 
DEN 452.80

Количината на стоката
Това е достапна

Современ дизајн, овој штанд за чадори има елегантен и модерен дизајн кој ќе изгледа одлично како декор парче во влезот на вашиот дом, или од влезната врата Тоа ќе ги држи и организира вашите чадори совршено. Нема да ви го изгребат подот, секој симпатичен држач за чадори доаѓа со безбедносни влошки за нозе на дното за да спречи измама и гребење. Нема да ризикувате да ги оштетите вашите подови кога користите или преместувате вашиот штанд. Чувајте го вашиот дом сув и заштитени подови : Кога вие или гостите влегуваат од влажно или снежно време, не треба да се грижите за одржување на вашите подови суви. Нашиот штанд за чадор за корпи се собира капе вода додека ја чувате влажната опрема на едно место. Држачот на чадорот е изработен од железо што е стабилно и цврсто. Површината на штандот на чадорот е обложена со печење, исто така овозможува оваа ставка да биде отпорна на корозија. Заштеда на простор, вклопување во мал агол, особено изгледа одлично на фоајето или влегувањето, сè може да се организира добро и чисто и да ви даде уредна околина за живеење. Современ дизајн, овој штанд за чадори има елегантен и модерен дизајн кој ќе изгледа одлично како декор парче во влезот на вашиот дом, или од влезната врата. Тоа ќе ги држи и организира вашите чадори совршено. Нема да ви го изгребат подот, секој симпатичен држач за чадори доаѓа со безбедносни влошки за нозе на дното за да спречи измама и гребење. Нема да ризикувате да ги оштетите вашите подови кога користите или преместувате вашиот штанд. Чувајте го вашиот дом сув и заштитени подови : Кога вие или гостите влегуваат од влажно или снежно време, не треба да се грижите за одржување на вашите подови суви.


Клучни карактеристики

Colour:
Black/Blue/Orange
Material:
Iron
Weight:
3Kg
Size:
50 X 20 X 20Cm
Package Include:
1X Umbrella Holder
Note:
Due to the Manual Measurement of the Product Size There Will Be a Certain Error,Due to Different Spotlights and Different Screen Colors,The Actual Object May Have a Certain Color Difference.Please Refer to the Actual Product Received.:
Delivery Time is Generally 15-25 Days.If You Do Not Receive Your Purchase Information Within 30 Days,Please Contact Us in Time.:
We Offer the Customer Service.If You Need Help,Please Contact Us by E-Mail.We Will Answer You Within 24 Hours and I Wish You a Happy Life. :

Слични производи во категоријата