• Со попуст
  • Неодамнешно
QLTYPRI Samsung Galaxy S8 Плус Случај, Премиум Pu Кожен Капак Tpu Браник Со Држач За Картички Kickstand Скриени Магнетни Адсорпција Шокпроф Флип Паричник Случај За Samsung Galaxy S8 Плус-Вин?

QLTYPRI Samsung Galaxy S8 Плус Случај, Премиум Pu Кожен Капак Tpu Браник Со Држач За Картички Kickstand Скриени Магнетни Адсорпција Шокпроф

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

КОМПАТИБИЛЕН МОДЕЛ-Специјално дизајниран За Samsung Galaxy S8 Плус Ве молиме изберете ја вистинската големина на вашиот телефон пред купувањето, сликите се само за повикување. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛИ-Изработени од висококвалитетна стп кожа и мека внатрешна обвивка НА ТПУ, обезбедувајќи висококвалитетно искуство и удобно чувство на допир. Засиленото шиење и 100% рачно изработената изработка го прават уште потрајни и отпорни на удари. ЗАШТИТА од 360 СТЕПЕНИ-ги Покрива сите страни и агли на вашиот телефон, совршено апсорбирајќи го влијанието на паѓањето. Со Скриена Магнетна Адсорпција куќиштето безбедно се затвора за да го заштити екранот од гребење или друго оштетување. Мулти ФУНКЦИЈА - куќиштето на паричникот со лесен, тенок и класичен Дизајн вклучува Држач за 2 Картички, 1 чиста ЛИЧНА КАРТА / Прозорци за Семејни Фотографии и 1 џеб за готовина што можете да го носите околу ВАШАТА ЛИЧНА КАРТА, кредитни картички и готовина. Функцијата за стоење е совршена за видео разговор и гледање филм. ПРЕЦИЗНИ ИСЕЧОЦИ-Прецизно отсечени за сите карактеристики, звучник, порта за полнење и камера.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата