• Со попуст
  • Неодамнешно
Печка за баоблаз за фестивал, опуштена и смирувачка суштинска, б

Печка за баоблаз за фестивал, опуштена и смирувачка суштинска, б

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Метал шуплив дизајн : Направено од железен материјал, здрав и издржлив за употреба Дифузија на есенцијално масло и држачи за свеќи : Погодно за загревање на есенцијални масла и ширење на есенцијални масла во воздухот. Капацитет на фиоката од 100мл : Врвниот сад за контејнери може да има околу 100 мл вода за да ги задоволи потребите на мирисот на семејството. Сцени што треба да се користат : Погоден за дневна соба, спална соба, хотел, ресторан, канцеларија и така натаму. Упатства за употреба : Растојанието помеѓу основата и чашата е дизајнирано, ве молиме, не ставајте ништо под свеќата, тоа ќе биде стаклена чинија. Метал шуплив дизајн : Направено од железен материјал, здрав и издржлив за употреба. Дифузија на есенцијално масло и држачи за свеќи : Погодно за загревање на есенцијални масла и ширење на есенцијални масла во воздухот. Капацитет на фиоката од 100мл : Врвниот сад за контејнери може да има околу 100 мл вода за да ги задоволи потребите на мирисот на семејството. Сцени што треба да се користат : Погоден за дневна соба, спална соба, хотел, ресторан, канцеларија и така натаму. Упатства за употреба : Растојанието помеѓу основата и чашата е дизајнирано, ве молиме, не ставајте ништо под свеќата, тоа ќе биде стаклена чинија. Опис : - шуплив дизајн : Направено од железен материјал, здрав и издржлив за употреба. - Дифузија на есенцијално масло и свеќа : Погодно за греење на есенцијални масла и ширење на есенцијални масла во воздухот - капацитет на фиоката од 100мл : горниот сад за контејнери може да има околу 100 мл вода за да ги задоволи потребите на мирисот на семејството. - Сцени што треба да се користат : Погодни за дневна соба, спална соба, хотел, ресторан, канцеларија и така натаму. - Упатства за употреба : Растојанието помеѓу основата и чашата е дизајнирано, ве молиме, не ставајте ништо под свеќата, тоа ќе биде стаклен сад.


Клучни карактеристики

- Material:
wrought iron, glass
- Tray Capacity:
about 100ml
- Size(optional):
- :
approx. 7.5x11.3cm/2.95x4.45inch
- :
approx. 10x13.7cm/3.94x5.39inch
- Size C:
approx. 7.5x11.3cm/2.95x4.45inch
- Note:
- This product is just an er, does not contain essential oils!:
- Instructions for use:
- The distance between the base and the cup is designed, please do not put anything under the candle, it will the glass bowl.:
- Fill the bowl with 2/3 hot water, add 2-3 drops of essential oil, and light the candle to enjoy the aroma.:
Package Includes:
1 Piece Iron Aroma ing ce:
Note:
Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement.:
Due to the different monitor and light effect,the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.Thank you!:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Слични производи во категоријата