• Со попуст
  • Неодамнешно
Куки за лепило Cpsun lipsive куки кука за домаќинство бања не'рѓосувачки челик 75 * 35 * 38мм сребро висина басен за миење садови бесплатно удар на басен за закачување на басе?

Куки за лепило Cpsun lipsive куки кука за домаќинство бања не'рѓосувачки челик 75 * 35 * 38мм сребро висина басен за миење садови

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Може да се користи како кука за таванот, кука за палто, кука за сончање, кука за фидер за птици, кука за клучеви, кука за растенија, кука за слика, кука за крпи, кука за туширање Gead 70 ° Глава за прилагодување на притисок, голем слив и мал слив, Универзален висички N слив. ➤ Висината еластична пролет е силна, но не и лабава. ➤ Батката за вметнување се лизга и наклонетата платформа за виси е постабилна. Spociation Секундарно складирање на големи и мали сливови дома, притисок и флексибилно складирање за да заштедите простор. Може да се користи како кука за таванот, кука за палто, кука за сончање, кука за фидер за птици, кука за клучеви, кука за растенија, кука за слика, кука за крпи, кука за туширање. Gead 70 ° Глава за прилагодување на притисок, голем слив и мал слив, Универзален висички N слив. ➤ Висината еластична пролет е силна, но не и лабава. ➤ Батката за вметнување се лизга и наклонетата платформа за виси е постабилна. Spociation Секундарно складирање на големи и мали сливови дома, притисок и флексибилно складирање за да заштедите простор.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата