• Со попуст
  • Неодамнешно
Kuafu RV Flag Flag Wind Cop Sock Pole Mount Fit 1 RV шини со скалила Прилагодливи држете до 2,5 пол -сателит/антена Starlink Pole Pole Mounting Brace.

Kuafu RV Flag Flag Wind Cop Sock Pole Mount Fit 1 RV шини со скалила Прилагодливи држете до 2,5 пол -сателит/антена Starlink Pole Pole Mounting

 
DEN 1059.04

Количината на стоката
Това е достапна

Оваа заграда за пол -знаме може лесно да се монтира на вашата скала RV за висечки знамиња Одговара на која било 1 "RV скала железница и се прилагодува на столбовите до 2,5". Инструкции не се вклучени. Вклучува 1 сет на монтирање на пол -знаме на RV. Не е потребно дупчење, користете го вклучениот хардвер за монтирање за да ја обезбедите заградата на пол -знамето на скалата RV. Флексибилна применливост : Оваа заграда за пол -знаме може лесно да се постави на вашата скала за RV за знамиња за виси. Одговара на која било 1 "RV скала железница и се прилагодува на столбовите до 2,5". Силна поддршка : Дизајнот на монтирање на знамето со 2 парчиња RV го поправа столбот на знамето на вистинската позиција според висината на вашата скала RV. Во исто време, можете лесно да закачите повеќе знамиња на знамето. Стабилна основа : Оваа монтажа на знамето RV доаѓа со прилагодлива монтажна основа што одговара на повеќето видови на столбови. Можете лесно да го прилагодите според големината на столбот за да се соочите со силниот ветер без да паѓате надолу. Тешка монтажа : висококвалитетна структура на алуминиумски алуминиум, доволно силна за да ја задржите вашата знамето цврсто без да кршите. Површината обложена со прав, не е лесна за 'рѓа, може да издржи на суровото време и околината на отворено. Вклучен пакет : Упатства не се вклучени. Вклучува 1 сет на монтирање на пол -знаме на RV. Не е потребно дупчење, користете го вклучениот хардвер за монтирање за да ја обезбедите заградата на пол -знамето на скалата RV. Флексибилна применливост : Оваа заграда за пол -знаме може лесно да се постави на вашата скала за RV за знамиња за виси.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата