• Со попуст
  • Неодамнешно
Ранец за лаптоп против кражба За Мажи и Жени, 17 инчи, Сребро: Водоотпорен Ранец За Лаптоп Со USB Порта За Полнење; Ранец За Лаптоп За Патување Со Брава и Телескопска Тп?

Ранец за лаптоп против кражба За Мажи и Жени, 17 инчи, Сребро: Водоотпорен Ранец За Лаптоп Со USB Порта За Полнење; Ранец За Лаптоп

 
DEN 1040.00

Количината на стоката
Това е достапна

РАНЕЦ ЗА ЛАПТОП ПРОТИВ КРАЖБА со ЗАКЛУЧУВАЊЕ : нашиот компактен ранец за лаптоп против кражба има Мултифункционална Брава СО Царински Код ТСА за да ви помогне да ја обезбедите вашата припадност и да спречите кражба ВОДООТПОРЕН РАНЕЦ ЗА ПАТУВАЊЕ : изработен од висококвалитетен водоотпорен И издржлив Оксфорд + полиестерски материјал, ранецот за лаптоп за патување Во Лолун е отпорен на вода и може да одолее дури и на силен дожд. РАНЕЦ СО USB ПОРТА за ПОЛНЕЊЕ : нашиот ранец за патување доаѓа со удобен надворешен USB приклучок за Полнач што ви овозможува лесно да ги полните уредите додека патувате. ОГРОМНО СКЛАДИРАЊЕ и ПОВЕЌЕ ПРЕГРАДИ : дизајн На велкро + Скриено копче за да се зголеми складирањето. Ранецот има повеќе прегради за да ја ставите вашата електроника и другите патувачки предмети одделно. ТЕЛЕСКОПСКА ТОКА ТПУ : ранецот може да се носи на различни начини. Се одликува со телескопска тока која може да се прошири за да се скрати или издолжи стапицата за рамо, што го прави удобно за луѓето од која било висина да ја носат. 3-цифрен лаптоп за заклучување против кражба ранец со usb торба за пристаниште за полнење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата