• Со попуст
  • Неодамнешно
Гозлилу Подлоги За Пијалоци Апсорбирачки Комплет Со Држач, Керамички Крајбрежни Подлоги за Пијалоци Во Океански Стил Комплет од 8 Со Дрвена Основа Од Плута За Маси?

Гозлилу Подлоги За Пијалоци Апсорбирачки Комплет Со Држач, Керамички Крајбрежни Подлоги за Пијалоци Во Океански Стил Комплет од 8 Со

 
DEN 287.84

Количината на стоката
Това е достапна

30-Ти Брзо Апсорбира Вода; Плута База За Не-Лизгање;. Темата сина Плажа е погодна за различни Поставки;. Најдобар Избор За Подароци За Божиќни Подароци, Роденден, Новогодишни Подароци за Жени Мажи. ПОДЛОГИ ПОСТАВЕНИ ОД 8 СО ДРЖАЧ ЗА ЖЕЛЕЗО-Силен Апсорбирачки Керамички Материјал со Основа Од Плута, Апсорбираат Дамки за 5-10 Секунди. Тоа Помага Да Се Апсорбира Влагата и Спречува Топли Пијалоци Да Го Запалат Дрвениот Врв на Масата. Основата Беше Изработена Од Помека, Но Против Лизгање Плута, Заштитете Го Вашиот Мебел или Маси Од Валкани, Истури, Воден Прстен и Гребнатини, Особено За Дрвена Маса. ПИЈТЕ ПОДМЕТАЧ за ПИЈАЛОЦИ-Секој Сет Вклучува Држач Со Добар Квалитет За Организирање или Складирање На Подлошки За Пијалоци Set.No Изгребани И Извалкани и нема Да Станат ' рѓосани. Можете Директно Да Ги Ставите Подлогите За Пијалоци во Држачот кога не ги Користите. ПИЈТЕ ПОДЛОГИ за ДРВЕНА МАСИЧКА ЗА КАФЕ - Овој Комплет За Пијалоци Со Дијаметар Од 4 Инчи Може Да Собере Коктел Стакло, Стакло За Пиво, Пехар, Шолја За Кафе, Пластична Чаша, Силиконска Чаша и Некои Мали Прибор за Јадење, Речиси Сите Видови Чаши. Без Разлика Со Која Чаша Се Совпаѓа, Таа е Многу Убава и Координирана. КЛАСИЧНА ДЕКОРАЦИЈА НА ДОМОТ И КУЈНАТА-Симпатичните Смешни Подлоги Поставени Со Мермерен Син Океански Стил Со Тркалезна Форма, Матиран Раб Дизајн Е Совршен за Секакви Прилики. Како Кафе Бар, Дневна Соба, Куќа На Фарма, Рустикална Кујна, Ладна Соба, Декор На Стан. НАЈДОБРА ИДЕЈА ЗА ПОДАРОЦИ ЗА ИЗБОР-Предниот дел На Подножјето Прифаќа Процес На Симулација На Печатење, Кој Има Мал Камен Допир, Одличен Како Подароци За Затоплување На Куќата За Нови Хомери, Кафуле, Декор На Маса, Декор На Езерска Куќа, Божиќни Подароци, Роденден, Новогодишни Подароци За Жени Мажи. ПОДЛОГИ ПОСТАВЕНИ ОД 8 СО ДРЖАЧ ЗА ЖЕЛЕЗО-Силен Апсорбирачки Керамички Материјал со Основа Од Плута, Апсорбираат Дамки за 5-10 Секунди. Тоа Помага Да Се Апсорбира Влагата и Спречува Топли Пијалоци Да Го Запалат Дрвениот Врв на Масата. Основата Беше Изработена Од Помека, Но Против Лизгање Плута, Заштитете Го Вашиот Мебел или Маси Од Валкани, Истури, Воден Прстен и Гребнатини, Особено За Дрвена Маса.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата