• Со попуст
  • Неодамнешно
Рустикално носено злато единечен панел Fireguard, мебел за дневна соба Камион екран, безбеден заштитник на искра, рамен стража на отворено пожарни екрани

Рустикално носено злато единечен панел Fireguard, мебел за дневна соба Камион екран, безбеден заштитник на искра, рамен стража на отворено

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

☑ 【Екран за безбедност на пожари】 Уживајте во топлината на убав оган додека ги чувате себе си и другите, особено децата, безбедни од оган Направете го вашиот огниште за деца и огноотпорни и бебиња со ова заштитно покритие. Исто така, чувајте го вашиот тепих и друг мебел, како и со овој екран на покривање на камин. ☑ 【Целокупни димензии】 97,5 см (38 3/8 ") l x 78,5cm (30 7/8") H, црна правна обложена завршница. ☑ 【Стабилна конструкција】 Овој модерен екран на црно огниште може да се пофали со 2 тешки нозе за поддршка лоцирани на фронтот за да обезбеди огромна поддршка и цврсто да се држи до огништето за огромна стабилност. ☑ 【Заштитна мрежа】 Цврста ткаена челична мрежа обезбедува лесна чиста површина и бариера за разгледување на искри и измет. ☑ 【Класични безвременски дизајни】 Рустици со ковано железо се совпаѓаат со вашиот украсен декор, камин од гас, алатки за камин, камини за камиони и додатоци за држачи. ☑ 【Екран за безбедност на пожари】 Уживајте во топлината на убав оган додека ги чувате себе си и другите, особено децата, безбедни од оган. Направете го вашиот огниште за деца и огноотпорни и бебиња со ова заштитно покритие. Исто така, чувајте го вашиот тепих и друг мебел, како и со овој екран на покривање на камин. ☑ 【Целокупни димензии】 97,5 см (38 3/8 ") l x 78,5cm (30 7/8") H, црна правна обложена завршница. ☑ 【Стабилна конструкција】 Овој модерен екран на црно огниште може да се пофали со 2 тешки нозе за поддршка лоцирани на фронтот за да обезбеди огромна поддршка и цврсто да се држи до огништето за огромна стабилност. ☑ 【Заштитна мрежа】 Цврста ткаена челична мрежа обезбедува лесна чиста површина и бариера за разгледување на искри и измет. ☑ 【Класични безвременски дизајни】 Рустици со ковано железо се совпаѓаат со вашиот украсен декор, камин од гас, алатки за камин, камини за камиони и додатоци за држачи. ☑ Екранот за заштитник на огништето е едноставен и корисен екран на оџак. Само расплетувајте и ставете пред вашиот камин.


Клучни карактеристики

- Material:
Powder-Coated Alloy Steel
- Product Dimensions:
97.5cm (38 3/8)L x 78.5cm (30 7/8)H:
- More Information on pictures:
☑️ Package List:
- 1 X Fireplace Screen (Including All Accessories):
☑️ Features:
- Steel Frame & Heavy-Duty Mesh:
- Rustic Antique Finish:
- Fire Safety Barriers:
- Childproof and Baby Proof:
- No Assembly Required:
☑️ Note:
- There may be an error of 1-3 cm due to manual measurement.:
- There may be chromatic aberration due to the difference between the recording lamp and the display. Please refer to the actual product.:
☑️ Quality Service:
- When you encounter any problems with our products, please feel free to contact us, and we will try our best to solve them for you. If you leave a message in the review or feedback, we can't find it in time and solve, you can tell us by message. Thanks! :

Слични производи во категоријата