• Со попуст
  • Неодамнешно
Мини автоматски распрскувач на бои, мини автоматски пиштол за спреј од не'рѓосувачки челик преносен распрскувач на боја за сликање мебел во индустријата, алатки за

Мини автоматски распрскувач на бои, мини автоматски пиштол за спреј од не'рѓосувачки челик преносен распрскувач на боја за сликање мебел во индустријата,

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Не'рѓосувачки челик + легура на цинк : ST‑6 е мал автоматски пиштол за спреј Млазницата и иглата се изработени од не'рѓосувачки челик. Материјалот на пиштолот е легура на цинк и електроплација. Притисок на спреј од 0,3 MPA : Употреба на воздухот за 85 L/мин, излезот на боја е 600 ml/мин, ширина на спреј од 10‑400мм, а притисокот на спреј е 0,3mpa. Намалете го Splatter : Може да се користи за боја на спреј или разни масла за притисок на воздухот за да се намали распрскувачот на маслото, многу практично. Едноставна работа : Со вртење на прилагодувачот на образецот, можете да ја изберете големината на кружната до шемата на вентилаторот, флексибилен за употреба. Апликација : Главно погодно за прскање на вода во автоматски производствени линии, пластична индустрија, итн., Може да се користи и за прскање на чоколадо розин. Не'рѓосувачки челик + легура на цинк : ST‑6 е мал автоматски пиштол за спреј. Млазницата и иглата се изработени од не'рѓосувачки челик. Материјалот на пиштолот е легура на цинк и електроплација. Притисок на спреј од 0,3 MPA : Употреба на воздухот за 85 L/мин, излезот на боја е 600 ml/мин, ширина на спреј од 10‑400мм, а притисокот на спреј е 0,3mpa. Намалете го Splatter : Може да се користи за боја на спреј или разни масла за притисок на воздухот за да се намали распрскувачот на маслото, многу практично. Едноставна работа : Со вртење на прилагодувачот на образецот, можете да ја изберете големината на кружната до шемата на вентилаторот, флексибилен за употреба. Апликација : Главно погодно за прскање на вода во автоматски производствени линии, пластична индустрија, итн., Може да се користи и за прскање на чоколадо розин. Како да се користи : Методот за поврзување е дека едната порта е поврзана со боја, другата порта е поврзана со компресиран воздух, а страничната порта е исто така поврзана со компресиран воздух, кој треба да се користи заедно со контролата на електромагнетниот вентил.


Клучни карактеристики

Item Type:
Mini Automatic Spray Gun
Product Color:
Silver
Air Usage:
85L/MIN
Paint Output:
600ML/MIN
Spray Width:
Approx. 10 ~ 400mm / 0.39 ~ 15.75in
Spray Air Pressure:
0.3Mpa
Spray Way:
Fan and circle
Paint Supply Method:
Pressure feeding
Package List:
1 x Mini Automatic Spray Gun:
1 x Wrench:
1 x User Manual:
Note:
1. Since spraying flammable liquids or paints in an unventilated room is dangerous and may cause a fire or explosion, always ensure that the room is well ventilated. Humidity above 50% and use of explosion proof solenoid valves to help prevent electrostatic discharge.:
2. Never use the spray gun near electrical outlets or other electrical equipment that may produce sparks.:
3. Spray with air only, never use other gases(such as nitrogen, hydrogen or carbon dioxide). Use other gases may cause respiratory intoxication difficulties, or explode.:

Слични производи во категоријата