• Со попуст
  • Неодамнешно
Хомојојо Мала Табла За Пеглање Капакот На Плочата За Пеглање Се Спротивставува На Жешкото И Боење На Капакот На Плочата За Пеглање За Дома Крпа За Пеглање 148х48см Ка?

Хомојојо Мала Табла За Пеглање Капакот На Плочата За Пеглање Се Спротивставува На Жешкото И Боење На Капакот На Плочата За Пеглање За Дома Крпа

 
DEN 963.20

Количината на стоката
Това е достапна

Поништи # КАПАК НА ТАБЛАТА за ПЕГЛАЊЕ- еластизираните рабови на капакот создаваат беспрекорен, убав изглед на вашата табла. ~ КАПАК НА ТАБЛАТА за ПЕГЛАЊЕ- Изработен од врвен материјал, обезбедете ја неговата издржливост и практичност за ваша употреба. ~ КАПАКОТ НА ТАБЛАТА за ПЕГЛАЊЕ- Фината изработка на нашиот производ ви обезбедува долг работен век и деликатни детали. Пеглање ОДБОР КАПАК - - - овој производ е усвоен со премиум материјали, безбеден и нема штета за користење. Пеглање ОДБОР КАПАК - - - овој производ е дизајниран со мала тежина и пренослив, лесен за употреба и складирање. Опис дали барате професионална, достапна крпа за пеглање? Дали сте во потрага по цврста, алатка која може да изврши повеќе работни места одеднаш? Ако одговорот е да, не гледајте повеќе! Нашата професионална покривка за ткаенина за пеглање мора да ги задоволи вашите потреби. еден од најдобрите избори за вас. Карактеристики-Боја : како што е прикажано-Боја : Избрана Боја-Големина : 148х48см-Материјал : Акупунктурен памук, памук, сунѓер, полиестер - Изработен од врвен материјал, обезбедете ја неговата издржливост и практичност за ваша употреба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата