• Со попуст
  • Неодамнешно
WODMB модерна дневна соба лустер трпезарија Вила уметност круг светлечки осветлување тела од не'рѓосувачки челик лустер

WODMB модерна дневна соба лустер трпезарија Вила уметност круг светлечки осветлување тела од не'рѓосувачки челик лустер

 
DEN 6080.00

Количината на стоката
Това е достапна

Светло, топло и блескаво илјадници семејства, осветлувањето е меко и не е заслепувачко Високите и ниските единици се универзални, погодни за единици со висина на куќа од 2,4-3,1 метри. Направено од кастинг со висока температура и мелење со повеќе процеси, има силно светло пренесување и мек сјај. Рафинирано со рака, мазна и светла, ја симболизира бескрајната кариера и среќното семејство. Задебелениот материјал е целосно заварен и полиран, стабилен и носител и издржлив. Светло, топло и блескаво илјадници семејства, осветлувањето е меко и не е заслепувачко. Високите и ниските единици се универзални, погодни за единици со висина на куќа од 2,4-3,1 метри. Направено од кастинг со висока температура и мелење со повеќе процеси, има силно светло пренесување и мек сјај. Рафинирано со рака, мазна и светла, ја симболизира бескрајната кариера и среќното семејство. Задебелениот материјал е целосно заварен и полиран, стабилен и носител и издржлив. Светли, топли и заслепувачки илјадници семејства, осветлувањето е меко и не заслепувачко. Високите и ниските единици се универзални, погодни за единици со висина на куќа од 2,4-3,1 метри. Изработено од кастинг со умирање од висока температура и мелење со повеќе процеси, ИТ, ИТ, ИТ, ИТ, ИТ има силна светлина пренесување и мек сјај. Рефинирано со рака, мазна и светла, ја симболизира бескрајната кариера и среќно семејство.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата