• Со попуст
  • Неодамнешно
Лцд Дигитален Термометар За Аквариум, Прилагодлив Термометар За Резервоар За Риби Со Сонда За Сензор и Мерач На Температура На Терариум За Вода За Вшмукување За Вл?

Лцд Дигитален Термометар За Аквариум, Прилагодлив Термометар За Резервоар За Риби Со Сонда За Сензор и Мерач На Температура На Терариум За Вода

 
DEN 159.68

Количината на стоката
Това е достапна

●Лесен За Читање●дигиталниот термометар има голем лцд-екран, а промената на температурата е јасна на прв поглед Можете лесно да ја прочитате температурата во водата преку лцд-дисплејот на дигиталниот термометар за аквариум. Прочитајте јасно дури и на поголема оддалеченост. Температурна единица што може да се префрли помеѓу °C и °F со притискање на копчето. ●Лесен За Употреба ● мултифункционалниот термометар е изработен од пластичен материјал, лесен по тежина, мал по големина, едноставен, лесен за носење и лесен за употреба. Точно мерење на температурата дури и во најголемите резервоари за риби. Доаѓа со вшмукување чаша за да ви обезбеди поголема погодност. ●Температурен Опсег●внатрешниот термометар точно мери и податоците се јасно видливи. Мерки од -50°C до 70°C (‑58‑158°F). Точноста на мерењето е ° 1°C (€2°F). Постојана температура сензори водоотпорен сонда, удобен и практичен. Брза брзина на мерење на температурата и голем опсег на мерење на температурата. ●Широка Примена●термометарот за аквариум е погоден за аквариуми, резервоари за риби, кутии за влекачи, езерца за риби, инкубатори, климатизирани простории, фрижидери, куќи за пури итн. Термометар монитор ги штити рептилите, рибите и малите животни од опасни температури. ●Пакетот Вклучува Дека ќе добиете 1 аквариум термометар. Забелешка : не ставајте го термометарот во вода, само сензорот за сонда е водоотпорен. Доколку имате какви било прашања во врска со нашите производи, како што се оштетување на пакетот или други проблеми, слободно контактирајте не. Овој лцд дигитален аквариумски термометар е изработен од квалитетен пластичен материјал, кој е цврст и издржлив. Вклучена е вшмукувачката чаша, која е лесна за употреба, и отчитувањата на температурата до 1 степен. Со голем лцд-екран, бројот и информациите може лесно да се прочитаат, компактен дизајн за удобна употреба.


Клучни карактеристики

Item Type:
LCD Digital Aquarium Thermometer
Material:
Plastic
Product Size:
Approx. 5.8 x 3.8cm / 2.28 x 1.49in
Temperature Range:
-50℃ - +70℃
Operating Temperature:
-10℃ - +50℃
Resolution:
±0.1℃
Accuracy:
±1℃
Battery Type:
LR44 Button Battery x 1 (matching Battery Shipment)
Battery Model:
1.5V
Battery Capacity:
160mAh
Material:
Plastic
Purpose:
Suitable for Aquariums and Fish Tanks
Weight:
Approx. 35g / 1.23oz
How to Use:
Dip the probe into the fish tank to measure the water temperature (only dip the probe into the water, do not immerse the thermometer in the water).:
Package List:
1 xLCD Digital Aquarium Thermometer:
1 x Suction Cup:
1 x Button Battery:

Слични производи во категоријата