• Со попуст
  • Неодамнешно
Заштитник ЗА Рачен Штитник ЗА Стрелање YYQTGG, Дизајн Со Два Прста Пријателски За Кожата Издржлив Стп Кожа Удобен Заштитник За Рачен Штитник За Стрелаштво Прилагодли?

Заштитник ЗА Рачен Штитник ЗА Стрелање YYQTGG, Дизајн Со Два Прста Пријателски За Кожата Издржлив Стп Кожа Удобен Заштитник За Рачен

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

ДИЗАЈН СО ДВА ПРСТА : штитникот За стрелаштво е дизајниран за два прста за да спречи стрели да ви ја гребат раката без стрели и е заштитна ракавица наменета за стрелци почетници ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : рачниот штитник за Снимање е изработен од врвна стп кожа, мека и удобна, лизгава обвивка, нема да влијае на траекторијата на стрелките. Силен и издржлив, нема да се скрши под повторен притисок. УДОБНО И ДИШЕ : заштитникот За рачен штитник За Стрелаштво е отпорен на пот и ја одржува кожата да дише слободно. Пријателски за кожата, со вистинска количина на триење за да спречите извртување околу палецот. ПРЕФЕКТ ЗА ВАС : заштитник за рачен штитник за Пукање е совршен за левата рака и одговара на традиционални лакови, монголски лакови, долги лакови итн. што може да ги задоволи вашите различни потреби. ПРИЛАГОДЛИВА ДОЛЖИНА : должината на заштитникот за рачен штитник за стрелаштво може лесно да се прилагоди на големината на секоја личност, совршено прилагодувајќи ги линиите на раката, што може да биде најдобриот избор за вас. ДИЗАЈН СО ДВА ПРСТА : штитникот За стрелаштво е дизајниран за два прста за да спречи стрели да ви ја гребат раката без стрели и е заштитна ракавица наменета за стрелци почетници. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : рачниот штитник за Снимање е изработен од врвна стп кожа, мека и удобна, лизгава обвивка, нема да влијае на траекторијата на стрелките. Силен и издржлив, нема да се скрши под повторен притисок. УДОБНО И ДИШЕ : заштитникот За рачен штитник За Стрелаштво е отпорен на пот и ја одржува кожата да дише слободно.


Клучни карактеристики

Item Type:
Archery Hand Guard
Material:
PU Leather
Suitable For:
Traditional Archery
Package List:
1 x Archery Hand Guard:
Note:
The monitor calibration is not consistent and the color of the items displayed in the photos may differ slightly from the actual objects. :

Слични производи во категоријата