• Со попуст
  • Неодамнешно
Висока точност 4 режими Детектор за влага од портокал, мерач на влага од дрво, детектор на дигитална влага за влага за лековити градежни материјали хартија картони ?

Висока точност 4 режими Детектор за влага од портокал, мерач на влага од дрво, детектор на дигитална влага за влага за лековити градежни материјали

 
DEN 241.44

Количината на стоката
Това е достапна

▼ Мулти -намена : Мерачот на влага од дрво е главно погоден за мерење на влажност на дрво, градежни материјали, лековити материјали, хартија, картони и други материјали Континуирано проверувајте и тестирајте сомнителни дамки од вода околу куќата за да можете да утврдите дали областа е влажна или веќе е исушена. ▼ Лесна употреба : Мерачот на влага е лесен за употреба, вклучете го напојувањето, приклучете го материјалот што треба да го измерите и брзо измерете го. ▼ Мал преносен : Мерачот на влага е компактен по структура, светлина во тежина, лесен за носење и едноставен за работа. ▼ 4 режими : Можете да префрлите различни режими според 4 дрвени групи, вклучително и околу 50 видови дрво, што го прави мерењето поточно. ▼ Висока точност : Тестер за влага ја мери влагата од дрво во опсег од 0 до 99,9% со точност од помалку од 0,5% преку чувствителна игла за електрода. Спецификација : Тип на ставка : Метаутер за влага од дрво Случајот : АБС Пластично Мерење Опсег : 0 до 99,9%Резолуција : 0,1%Точност на мерење : Во рок од помалку од 0,5%Батерија : 9 V 6 F22 Батерија (испорачана без батерија) Оперативна температура : 0 до 40 ° C (( 32 до 104 ° F) Должина на сондата : приближно.


Клучни карактеристики

Item Type:
Wood Moisture Meter
Outer Case:
ABS Plastic
Measuring Range:
0 to 99.9%
Resolution:
0.1%
Measurement Accuracy:
Within Less Than 0.5%
Battery Type:
9V 6F22 Battery (Shipped Without Battery)
Operating Temperature:
0 to 40°C (32 to 104°F)
Probe Length:
Approx. 10mm / 0.4in
Product Size:
Approx. 145 x 67 x 32mm / 5.7 x 2.6 x 1.3in
Weight:
Approx. 125g / 4.4oz
Package List:
1 x Wood Moisture Meter 1 x User Manual
Note:
Ships without battery.

Слични производи во категоријата