• Со попуст
  • Неодамнешно
4 пакет покритие за FireTV 4 -серија/Firetv Omni Series/Toshiba firetv/Insignia firetv издание далечински управувач за Alexavoice далечински силиконски далечински управувач на кожата на кожата - ?

4 пакет покритие за FireTV 4 -серија/Firetv Omni Series/Toshiba firetv/Insignia firetv издание далечински управувач за Alexavoice

 
DEN 223.84

Количината на стоката
Това е достапна

Силиконски случај компатибилен со далечинскиот управувач со Alexavoice за Fire TV 4-серија/ Fire TV OMNI серија/ Toshiba Firetv/ Insignia Fire TV далечински управувач Не е компатибилен со далечинскиот управувач на Alexavoice за Fire TV Stick или основниот далечински управувач на Fire TV и Toshiba или Insignia Old Firetv Edition. Целосниот пристап до сите пристаништа, копчињата и функциите, обичајното сечење на случајот Овозможува сите функции на далечинскиот управувач се отворени за употреба и полесно се зафаќа. Издржлив и мек силикон со мала тежина, додава одлична заштита од зафат и капка за далечинскиот управувач на ТВ. Која е вашата добивка : 4 x силиконски далечински случај (далечински управувач не е вклучен). Силиконски случај компатибилен со далечинскиот управувач со Alexavoice за Fire TV 4-серија/ Fire TV OMNI серија/ Toshiba Firetv/ Insignia Fire TV далечински управувач. Не е компатибилен со далечинскиот управувач на Alexavoice за Fire TV Stick или основниот далечински управувач на Fire TV и Toshiba или Insignia Old Firetv Edition. Целосниот пристап до сите пристаништа, копчињата и функциите, обичајното сечење на случајот Овозможува сите функции на далечинскиот управувач се отворени за употреба и полесно се зафаќа.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата