• Со попуст
  • Неодамнешно
Теервер машина за присуство на екранот за отпечаток на отпечаток за отпечаток на екранот за отпечаток за време

Теервер машина за присуство на екранот за отпечаток на отпечаток за отпечаток на екранот за отпечаток за време

 
DEN 963.20

Количината на стоката
Това е достапна

Ections екранот е многу јасен Кога ги обработувате записите за посетеност на вработените, ќе ги видите сите информации јасно и големиот дисплеј. Технологија за препознавање отпечатоци од 360 степени, која може брзо да идентификува различни агли на отпечатоци од прсти, има голема брзина на препознавање и висока ефикасност на посетеност. Ection 2,4 инчен TFT екран во боја 2.4 инчен TFT дисплеј во боја, покажувајќи јасно, параметрите можат да се видат, лесни за работа на корисниците. Collection Отпечаток за отпечатоци Помалку отпечатоци се користи за да се соберат отпечатоци од суви, влажни прсти и дебели прсти. ➤ Постојат соодветни гласовни инструкции за успех или неуспех во присуство, а исто така има и упатства на екранот. Ections екранот е многу јасен. Кога ги обработувате записите за посетеност на вработените, ќе ги видите сите информации јасно и големиот дисплеј. Технологија за препознавање отпечатоци од 360 степени, која може брзо да идентификува различни агли на отпечатоци од прсти, има голема брзина на препознавање и висока ефикасност на посетеност. Ection 2,4 инчен TFT екран во боја 2.4 инчен TFT дисплеј во боја, покажувајќи јасно, параметрите можат да се видат, лесни за работа на корисниците. Collection Отпечаток за отпечатоци Помалку отпечатоци се користи за да се соберат отпечатоци од суви, влажни прсти и дебели прсти. ➤ Постојат соодветни гласовни инструкции за успех или неуспех во присуство, а исто така има и упатства на екранот. Оваа машина за посетеност се користи во широк спектар на апликации, со неа, можете да ги видите дневните записи за посетеност на вашите вработени.


Клучни карактеристики

5V1A:
Comparison mode:
1
Identification distance:
30-80cm
Recognition speed:
less than 1s
Ambient temperature:
0-40 degrees C
Rejection rate:
less than 0.1%
Ambient humidity:
20-80%
False recognition rate:
less than 0.0001%
Product size:
175x125x35mm
Package included:
1 x Attendance Machine:
3 x Screw:
1 x Power Converter:
1 x Cable:
Note:
-Due to different producing batches, product details might be a little different. If you minding the difference, please buy it carefully.:
-Please allow 1-3CM differs due to manual measurement.:
-Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding. :

Слични производи во категоријата