• Со попуст
  • Неодамнешно
Поврзување на цревото на црево 1/4 Суспензија Сферичен анти-двојна вентил против д-р за наводнување на уредот за наводнување на наводнување на наводнувањето мини ка

Поврзување на цревото на црево 1/4 Суспензија Сферичен анти-двојна вентил против д-р за наводнување на уредот за наводнување на наводнување на

 
DEN 1314.56

Количината на стоката
Това е достапна

Брзиот конектор на спојката на цревото е лесен за поврзување и олабавување, инсталирање и отстранување на цревото Материјал : пластика. Големина на конекторот : бодликава 1/4 "до 6мм интерфејс за поврзување. Пакетот вклучува : 150 x сферични анти-драпови вентили. Брзиот конектор на зглобот на цревата е лесен за поврзување и олабавување, инсталирање и отстранување на цревото. Материјал : пластика. Големина на конекторот : бодликава 1/4 "до 6мм интерфејс за поврзување. Пакетот вклучува : 150 x сферични анти-двојни вентили. Ефектот е долгорочна употреба и чистење. Конекторот за црево е погоден за употреба на брз конектор и градинарско црево за брзо поврзување, брзо поврзување на црево, фитинзи за водни цевки. Користено за да го поврзете микро прскалката со главното црево, или оставете го микро прскалчето да виси наопаку на цревото за да спречите Истекување на вода по затворањето на водниот вентил. Спецификација : Име на производот : Сферичен анти-пијалок валвематеријал : ПластичнаКолор : Големина на ГрејКонекторот : Барбија од 1/4 "до 6мм Врска за поврзување Вклучува : 150 x Сферичен анти-двојна вентилатор : 1. Постои високо- Квалитетен "O", во облик на силиконски ракав внатре, кој има добро запечатување и долг животен век.


Клучни карактеристики

Product name:
spherical anti-drip valve
material:
plastic
color:
gray
Connector size:
barbed 1/4 to 6mm connection interface
Package includes:
150 x spherical anti-drip valves
feature:
1. There is a high-quality O-shaped silicone sleeve inside, which has good sealing and long service life.:
2. When the system pressure reaches a certain level, the silicone ring will leave the hose, the valve will automatically open and water will flow out.:
3. When the system pressure reaches a certain level, the silicone ring is close to the hose and the valve will automatically close to prevent water from flowing out.:
The main purpose of this product is to close the nozzle and prevent water leakage.:
note:
This is a manual measurement, and there may be an error of 1-2mm.:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :

Слични производи во категоријата