• Со попуст
  • Неодамнешно
Бележник за тофи за слатки животни обележувачи 4 книги Каваи маркери на страници Меморандум за лепливи ознаки за еднократно пишување ознаки за книги за канцеларис?

Бележник за тофи за слатки животни обележувачи 4 книги Каваи маркери на страници Меморандум за лепливи ознаки за еднократно пишување ознаки

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Светлите бои ги прават вашите пораки повеќе привлечни и не се занемаруваат лесно Книгата е лесна во тежина, мала во големина, не зазема многу простор и е лесен за носење и складирање. Дизајнот ќе ви даде прекрасно искуство и ќе ви донесе добро расположение. Можете лесно да ги купите овие налепници за практични белешки по разумна цена. Лепки ќе ви даде добро искуство со користење. Тој е многу погоден за употреба во канцеларии, училишта и домови, со широк спектар на апликации. Опис налепницата на етикетата е направена од напредни материјали, безбедни и и може да се користи со доверба. Се користи за класификација, потенцирање на точките, обележување, итн., Лесно е да се користи и залепи, не оставајќи никаква трага кога е растргнат, што може да ви донесе добро корисничко искуство. Со компактната големина и лесен дизајн, може да биде лесно да се земе и чувате. Лесно за залепување и употреба, лесен за пишување, не е лесно да се изгребат, практични и. Феации-боја : -Материјална : големина на хартија : 4.39inpackage вклучувајќи 4 x книги на лепливи јазичиња.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата