• Со попуст
  • Неодамнешно
Ylyajy 10 парчиња кујна 360 ротационен кука wallид монтиран без удар за складирање на куќишта за складирање на куќиште на кабинетот на кабинетот на лажица, закачалка за ла?

Ylyajy 10 парчиња кујна 360 ротационен кука wallид монтиран без удар за складирање на куќишта за складирање на куќиште на кабинетот на кабинетот

 
DEN 2544.00

Количината на стоката
Това е достапна

Новата ротирачка кука со шест вилица 360 степени доаѓа со лепенка и може да се инсталира без дупчење Дизајнот е едноставен, стилски, разноврсен и носител. Откако ќе го чува во кујната, ќе изгледа сосема ново. Може да се ротира слободно во 360 степени, што е погодно за да разликувате предмети и е многу погодно за носење. Противниот капацитет на прашина, силен капацитет за носење на оптоварување, може да виси тешки предмети во влажна околина, стабилна и не паѓа. Погодно за многу сцени, погодни за кујна, бања, дневна соба, зад вратата, итн. Новата ротирачка кука со шест вилица 360 степени доаѓа со лепенка и може да се инсталира без дупчење. Дизајнот е едноставен, стилски, разноврсен и носител. Откако ќе го чува во кујната, ќе изгледа сосема ново. Може да се ротира слободно во 360 степени, што е погодно за да разликувате предмети и е многу погодно за носење. Противниот капацитет на прашина, силен капацитет за носење на оптоварување, може да виси тешки предмети во влажна околина, стабилна и не паѓа. Погоден за многу сцени, погодна за кујна, бања, дневна соба, зад вратата, итн. Новата ротирачка кука со шест вилица 360 степени доаѓа со лепенка и може да се инсталира без дупчење. Дизајнот е едноставен, стилски, разноврсен, разноврсен, и оптоварување со оптоварување. Откако ќе го чувате во кујната, ќе изгледа сосема ново. Може да се ротира слободно во 360 степени, што е погодно за да разликувате предмети и е многу погодно за носење.


Клучни карактеристики

Size:
as shown
Color:
black, white
Material:
ABS
Package Included:
10*HOOK UP:
Notes:
Installation process:
Find a and flat wall and wipe it clean, then apply the patch, then connect the hook after 24 hours, and use the hook to hang the object after a day.
Dear buyer, due to lighting effect, monitors brightness, manual measurement, etc., there could be some slight differences in the color and size between the photo and the actual item. Sincerely hope that you can understand! Thank you! :

Слични производи во категоријата