• Со попуст
  • Неодамнешно
Кинеска нова година банер Фу букви со црвена хартија Фенер за приврзоци Повлечете ги украсите на знамето пролетен фестивал за домашни украси Нова година по стрими?

Кинеска нова година банер Фу букви со црвена хартија Фенер за приврзоци Повлечете ги украсите на знамето пролетен фестивал за домашни

 
DEN 147.52

Количината на стоката
Това е достапна

Совршено за родендени, свадби, нова година или украс за домови Само за годината на Банер, Демо на други додатоци на сликата не е вклучено!. Создава топол, радосен и празничен амбиент да го воодушеви вашиот фестивал . За транспарентот на знамето на црвените Фу Писма се верува дека им носи на луѓето среќа, богата, здрава, радост и мир во кинеската традиција . Со дизајнот на кинески стил е празничен и буден, буден, Може да му донесе нов изглед на вашиот дом . и двете се вклопуваат во внатрешна и надворешна употреба, обично може да се применуваат за украсување дома, канцеларија, трговски центри и супермаркети, итн. Изработено од врвен материјал за хартија, издржлив и безбеден за употреба . Совршен за родендени , Свадби, Нова Година или Домашен декор. Само за годината на Банер, други додатоци Демо на сликата не е вклучено!. Создава топол, радосен и празничен амбиент да го воодушеви вашиот фестивал . За транспарентот на знамето на црвените Фу Писма се верува дека им носи на луѓето среќа, богата, здрава, радост и мир во кинеската традиција . Со дизајнот на кинески стил е празничен и буден, буден, Може да му донесе нов изглед на вашиот дом . и двете се вклопуваат во внатрешна и надворешна употреба, обично може да се применуваат за украсување дома, канцеларија, трговски центри и супермаркети, итн. Изработено од врвен материјал за хартија, траен и безбеден за употреба . Кинеска нова година Банер Фу Писма црвена хартија Фенер за приврзоци за приврзоци Повлечете ги орнаменти на знамето пролетен фестивал за домашни декор Нова Година на проток100% Сосема нови и високи квалитети : Со дизајнот на кинески стил е празничен и буден, може да му донесе на вашиот дом нов изглед.


Клучни карактеристики

Material:
Paper
Cable Length:
app.3m/118.11in
Pendant Size:
app.25x13.5cm/9.84x5.31in
Color:
As the pictures shown
Optional Style:
A, B, C, D, E, F, G, I
Quantity:
1 Pc
Note:
No retail package.:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package Contents:
1 x New Year Banner :

Слични производи во категоријата