• Со попуст
  • Неодамнешно
Тепих Работ Лента Кат Чекор Лента, Сива Сива Ивица Лента Пвц Вратата Работ 5 8 10 15 25 40 55 60 80 стапки, Флексибилни Сечење Самолепливи бар )

Тепих Работ Лента Кат Чекор Лента, Сива Сива Ивица Лента Пвц Вратата Работ 5 8 10 15 25 40 55 60 80 стапки, Флексибилни Сечење Самолепливи

 
DEN 814.40

Количината на стоката
Това е достапна

Издржлива Пвц Преодна Лента : работ на тепихот е изработен од мек пвц И тоа може добро да го заврши работ на тепихот и не е лесно да се оштети. Лесно за сечење : оваа должина на преодната лента : 1м-25м (3,3 стапки-82фт). Лесно е да се сече со ножици и да се инсталира на подот или на работ на тепихот. Издржлив и издржува густ сообраќај и пешаци на тркала. Повеќенаменски Преодни Ленти : Пренослив раб за домови за стари лица,врати од тепих до бања,премини на праг помеѓу тепих и плочка,кат до тепих,украси од тепих до под и раб. Нема Инсталација : нема потреба да се дупчат дупки за инсталација. Само излупете ја лентата и нанесете ја сами. Погоден за декорација на работ и работ на тепих со висина на работ помала од 0,4 инчи 10мм,. Задоволителна Услуга : ние сме посветени да им обезбедиме на клиентите оваа преодна лента со т-обликувана. Ве молиме слободно контактирајте не доколку имате проблеми со вашата нарачка. Издржлива Пвц Преодна Лента : работ на тепихот е изработен од мек пвц. И тоа може добро да го заврши работ на тепихот и не е лесно да се оштети. Лесно за сечење : оваа должина на преодната лента : 1м-25м (3,3 стапки-82фт). Лесно е да се сече со ножици и да се инсталира на подот или на работ на тепихот. Издржлив и издржува густ сообраќај и пешаци на тркала. Повеќенаменски Преодни Ленти : Пренослив раб за домови за стари лица,врати од тепих до бања,премини на праг помеѓу тепих и плочка,кат до тепих,украси од тепих до под и раб. Нема Инсталација : нема потреба да се дупчат дупки за инсталација. Само излупете ја лентата и нанесете ја сами. Погоден за декорација на работ и работ на тепих со висина на работ помала од 0,4 инчи 10мм,. Задоволителна Услуга : ние сме посветени да им обезбедиме на клиентите оваа преодна лента со т-обликувана. Ве молиме слободно контактирајте не доколку имате проблеми со вашата нарачка. Мека Лента За Рабови На Тепих (Раб На Тепих)пвц преодната лента е лесна и издржлива.


Клучни карактеристики

1. Material:
PVC
2. Size:
Customizable
3. Cut out? Can be cut:
4. Width:
3.5cm
5. Length:
100cm-2500cm (1m-25m / 3.3ft-82ft)
6. thickness:
7mm
7. Load Capacity:
270kg / 600lbs
8. Product Weight:
0.5kg - 5kg1lbs - 11lbs
Features:
1. Soft and resistant perimeter band.:
2. Better edge protection of your new carpet.:
3. Used to protect the safety of the elderly or disabled.:
4. There are many colors to match your home.:
5. Perfect for front door porch,tiled floor carpet,a room divider,large gaps,a high traffic area,patio door,etc.:
Package List:
- Quantity:
1 x carpet edge br>
Tips:
- There may be 1-3cm error due to manual measurement.:
- There may be chromatic aberration due to the difference between the recording lamp and the display. Please refer to the actual product.:

Слични производи во категоријата