• Со попуст
  • Неодамнешно
Спреј За Отстранување на влакна, 8 Минути Отстранување На Влакна Спреј За Отстранување На Влакна Нозе Раце Нежен Отстранувач На Влакна За Лице, Пазуви, Рака, Нога,Би?

Спреј За Отстранување на влакна, 8 Минути Отстранување На Влакна Спреј За Отстранување На Влакна Нозе Раце Нежен Отстранувач На Влакна

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Qustray Spray За Отстранување на влакна_ Специјално додадени растителни есенцијални масла за да се намали густината и активноста на косата и да се спречи косата да стане груба и црнаФакторот за отстранување на влакна продира длабоко во фоликулот на косата, растворање на косата, безболно одвојување на косата со обновени пори. Тоа не содржи никакви груби хемикалии, вештачки состојки, па затоа е нежен за вашата кожа и нема да предизвика горење.Ова е најбезбедниот природен метод за трајно намалување на косата таму!. Questure loust louskoving que само нанесете го спрејот на целната област, почекајте 5-8минути, а потоа избришете ја несаканата коса. Безболно ги отстранува влакната од телото. Повторно растење побавно и помалку потешко отколку со бричење,подобрување на ефикасноста на депилацијата. Qure одржувајте Ја Оштетената Кожа Qued Додатоци хранливи материи изгубени по отстранување на влакна за да избегнете сува кожа и да ја одржите кожата мазна.Одржувајте ја оштетената кожа за да постигнете здрава состојба на кожата. Qulesival Применливи Области Que брзо да ги отстраните влакната на колената, рацете, глуждовите, нозете, пазувите И линијата на дресот, со одлични перформанси за отстранување на влакна.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата