• Со попуст
  • Неодамнешно
Тест за тестирање на вода за тестирање на вода Тестер за џебни алатки за топла када тестер за вода Тестер за вода Тест чистота тест преносен тестер за квалитет

Тест за тестирање на вода за тестирање на вода Тестер за џебни алатки за топла када тестер за вода Тестер за вода Тест чистота тест преносен тестер

 
DEN 145.44

Количината на стоката
Това е достапна

Снабдување со базени- дизајнирано специјално за тестирање на квалитет на вода, користете ја за да проверите дали водата е здрава и да го направите вашето пиење побезбедно Дигитален тестер за квалитет на водата- ефикасен, може да ви помогне брзо да го тестирате квалитетот на водата и да разликувате вода за пиење. Мерач на вода-изработен од пластичен материјал со високи перформанси, професионален и издржлив, не лесно оштетен. Рачен метар- Изработено е од пластичен материјал, силен и издржлив и може да ви служи за некое време. Алатка за тестер на вода- Изработката на овој производ е совршена и ќе имате добро искуство во користењето на истиот. Снабдување со базени- дизајнирано специјално за тестирање на квалитет на вода, користете ја за да проверите дали водата е здрава и да го направите вашето пиење побезбедно. Дигитален тестер за квалитет на водата- ефикасен, може да ви помогне брзо да го тестирате квалитетот на водата и да разликувате вода за пиење. Мерач на вода-изработен од пластичен материјал со високи перформанси, професионален и издржлив, не лесно оштетен. Рачен метар- Изработено е од пластичен материјал, силен и издржлив и може да ви служи за некое време. Алатка за тестер на вода- Изработката на овој производ е совршена и ќе имате добро искуство во користењето на истиот. Список на пакети 1 x Карактеристики на тестер за квалитет на вода -боја : бела p H вредност. -Резолуција : 1ppm Преносен тестер за квалитет на вода. -Порач на опсег : ± ​​2% -3% пенкало за откривање на квалитет на вода. -ИЗИЗА : Околу 15.35inch тестер за вода со топла када. -Побразен температура : 0 ℃ -60 ℃ Дигитален тестер за вода. -Спецификација на батеријата : Батерија на копче (вклучено), мерач за проверка на 3 V (CR1225).


Клучни карактеристики

button battery (included), 3V (CR1225) checking meter.:
-Material:
Plastic ez water tester.
-Measuring range:
0-9990ppm tester.
-The design is reasonable, compact and portable, and can be carried with you to test the water quality anytime and anywhere water detection tool.:
-You can use it to test the purity of drinking water to ensure your drinking water is safe water ppm tester.:
-Efficient , can help you quickly test water quality and distinguish drinking water Water Quality Tester Pen.:
-Made of high-performance plastic material, professional and durable, not easily damaged digital pool water tester.:
-It has a wide range of uses and is suitable for all kinds of hydroponics, swimming pools and spas, aquariums, etc Digital PH Tester Pen.:

Слични производи во категоријата