• Со попуст
  • Неодамнешно
Ченхуфо iPhone SE 2022 Случај/Iphone SE 2020 Случај/Iphone 8 Случај / Iphone 7 Случај, Случај На Телефон За Приватност Со Вграден Анти-Шпионски 9H Заштитник На Стаклен Екран Солиден Издр?

Ченхуфо iPhone SE 2022 Случај/Iphone SE 2020 Случај/Iphone 8 Случај / Iphone 7 Случај, Случај На Телефон За Приватност Со Вграден Анти-Шпионски

 
DEN 271.84

Количината на стоката
Това е достапна

①Совршено Вклопување Овој Случај За i Phone SE 2020/2022 и i Phone 8/i Phone 7, Прецизен За сите копчиња, звучник, камера и порти, обезбедува јасен звук и совршено држење, поддржува безжично полнење ●Заштитник На Екранот за приватност Quase вграден Со заштитник на екранот За Приватност филмот е изработен ОД Калено Стакло Со цврстина ОД 9 ЧАСА за да го одржува вашиот екран невидлив за другите (НЕ пред екранот). Не грижете се дали некој друг ќе ве види додека разговарате, мобилно плаќање или приватен бизнис. ● 360° Целосна Заштита На Телото ● Куќиштето На Телефонот за i Phone SE 2020/2022 и i Phone 8/i Phone 7, има висококвалитетна заштитна рамка, мека апсорпција на удари НА TPU и 4 аголни воздушни перничиња за дополнителна заштита, Го Штити вашиот телефон од оштетување кога случајно ќе падне, проѕирниот грб ја покажува оригиналната убавина на телефонот. ●Заштита На камерата ● подигнатите рабови на заштитното куќиште обезбедуваат дополнителна заштита за камерата, е многу погодна за трчање, планинарење, скијање, качување, танцување, возење велосипед и други прилики, сеопфатна заштита за вашиот телефон. ●Премиум Услуга●нудиме едногодишна гарантна услуга. Вашето задоволство е нашиот фокус. Ако не сте задоволни со вашиот случај за купување, ве молиме контактирајте не. Ние ќе ви обезбедиме замена или наплата. ①Совршено Вклопување Овој Случај За i Phone SE 2020/2022 и i Phone 8/i Phone 7, Прецизен За сите копчиња, звучник, камера и порти, обезбедува јасен звук и совршено држење, поддржува безжично полнење. ●Заштитник На Екранот за приватност Quase вграден Со заштитник на екранот За Приватност филмот е изработен ОД Калено Стакло Со цврстина ОД 9 ЧАСА за да го одржува вашиот екран невидлив за другите (НЕ пред екранот). Не грижете се дали некој друг ќе ве види додека разговарате, мобилно плаќање или приватен бизнис. ● 360° Целосна Заштита На Телото ● Куќиштето На Телефонот за i Phone SE 2020/2022 и i Phone 8/i Phone 7, има висококвалитетна заштитна рамка, мека апсорпција на удари НА TPU и 4 аголни воздушни перничиња за дополнителна заштита, Го Штити вашиот телефон од оштетување кога случајно ќе падне, проѕирниот грб ја покажува оригиналната убавина на телефонот. ●Заштита На камерата ● подигнатите рабови на заштитното куќиште обезбедуваат дополнителна заштита за камерата, е многу погодна за трчање, планинарење, скијање, качување, танцување, возење велосипед и други прилики, сеопфатна заштита за вашиот телефон. ●Премиум Услуга●нудиме едногодишна гарантна услуга. Вашето задоволство е нашиот фокус. Ако не сте задоволни со вашиот случај за купување, ве молиме контактирајте не.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата