• Со попуст
  • Неодамнешно
Џиелангксин Кеџи Случај За Асус ZenFone Макс Плус ZB570TL Случај Покритие, Случај За Asus ZenFone Макс Плус ZB570TL / ZenFone PEGASUS 4S X018DC Случај Shockproof Мобилен Телефон Случај Стојат Порто?

Џиелангксин Кеџи Случај За Асус ZenFone Макс Плус ZB570TL Случај Покритие, Случај За Asus ZenFone Макс Плус ZB570TL / ZenFone PEGASUS

 
DEN 158.40

Количината на стоката
Това е достапна

Случај За Asus Zen Fone Max Plus (M1) ZB570 TL / Zen Fone Pegasus 4 S X018 DC Првиот случај е изработен од тврд КОМПЈУТЕР, а вториот случај на ТПУ изработен од флексибилен силикон со двојна заштита за супериорна заштита од удари. Може да го заштити телефонот од гребнатини или траги на куќиштето и да го заштити од помали капки. Дизајнот на заградата го олеснува гледањето и прелистувањето видеа. Позицијата на дупката е прецизна, лесна за инсталирање и демонтирање и совршено се прилагодува на заштитата на вашиот телефон. Случај За Asus Zen Fone Max Плус ZB570 TL Случај Покритие, Случај За Asus Zen Fone Max Плус (M1) ZB570 TL / Zen Fone PEGASUS 4 S X018 DC Случај Shockproof Мобилен Телефон Случај Стојат Портокалова.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата