• Со попуст
  • Неодамнешно
penny washers,stainless steel washers,metal washers,Metal Washers 50pcs M1.6 M2 M2.5 M10 304 Gasket Stainless Steel Washer Thickened Flat Washer Metal Washer Flat Metal Gaskets Sealing Ring ( Color :

penny washers,stainless steel washers,metal washers,Metal Washers 50pcs M1.6 M2 M2.5 M10 304 Gasket Stainless Steel Washer Thickened

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Дебелина (мм) : : 0,3мм-4мм Овие разновидни мијалници се многу компатибилни со завртки, ореви и завртки во повеќе големини и се одликува со цврста површина на лежиштето за да се спречи да се кине главата на орев/завртката преку материјалот. Овие рамни мијалници се не'рѓосувачки челик што е една од највисоките форми на челик, што го прави да трае подолго од другите хардвер на пазарот денес. Материјал : Не'рѓосувачки челик. Ако имате какви било прашања, не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. Рамната мијалник обезбедува површина за лежиште за дистрибуција на оптоварување на прицврстувачи или делува како пропаж.is_Customized : Дадиј материјал : : Количина за обработка на дрво : 50pcssize : M1.5 M3 M4 M4 M6 M10 Prevent Заврши и големина од влечење низ материјал.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата