• Со попуст
  • Неодамнешно
КЛИПЕРПРО Омега Изберете Машинка За Нокти-Машинка За Нокти За Жени, Мажи И Постари Лица | Easyономски, Лесни За Држење Мали Машинки За Нокти | Секачи За Нокти Со Челичн?

КЛИПЕРПРО Омега Изберете Машинка За Нокти-Машинка За Нокти За Жени, Мажи И Постари Лица | Easyономски, Лесни За Држење Мали Машинки

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

ТЕЖОК СЕКАЧ за НОКТИ ЗА ЖЕНИ, МАЖИ и ПОСТАРИ лица - алатката за ножици ЗА нокти КЛИПЕРПРО ја комбинира прецизноста на хируршкиот челик со тешка моќност Машинките за нокти за нокти со директно сечило се designedономски дизајнирани со нож за сечење на ноктите на нозете, вилици широки 3 мм и механизам за намалување на силата за сечење и средување на цврстите нокти без напор. Најдобрите машинки за нокти за нозе за постари и возрасни. ТРИМЕР ЗА НОКТИ ИЗРАБОТЕН од ЦВРСТА ЛЕГУРА НА ЦИНК со ОБЛОГА ОД ПЕРИВИНКЛ - клиперпро машинка за нокти со лесен зафат и вртливо сечило е дизајниран од група ортопедски хирурзи. Професионалните секачи за нокти на ногата светла облога и дизајн во боја на перивинкл е изградена од супер издржлива, врвна легура На Цинк. Машинката За нокти Клиперпро и правата машинка за нокти се изградени да траат и лесно се справуваат дури и со најтешките и најгустите нокти на нозете. СЕЧИЛОТО ЗА НОКТИ СО ДИРЕКТНО ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ХИРУРШКИ РАБ-клиперпро омега клипер за нокти користи ножеви за ножици од нерѓосувачки нокти од хируршки степен за да ги прицврсти ноктите со неверојатна точност. Правите ножици за нокти работат како машинка за нокти за дебели нокти и прави нокти за нокти, за разлика од стандардните закривени ножици за нокти. Тримерите за нокти за луѓе имаат продолжена вилица од 3 мм која лесно може да ги пресече екстра цврстите нокти. 180° ПРИЛАГОДЛИВА ГЛАВА. ИДЕАЛНА ЖЕНА и ПОСТАРИ МАШИНИ за СЕЧЕЊЕ нокти-алатката за прсти за нокти е опремена со вртлива глава од 180°, така што можете да прилагодите машинки за нокти со долги рачки за да добиете совршен агол.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата