• Со попуст
  • Неодамнешно
Ауго Магнетна Врата На Екранот-Самозапечатување, Тешка Работа, Решетка Без Раце Ги Држи Грешките Надвор-Пријателски За Миленичиња И Деца - Патент Во Очекување Чува?

Ауго Магнетна Врата На Екранот-Самозапечатување, Тешка Работа, Решетка Без Раце Ги Држи Грешките Надвор-Пријателски За Миленичиња И Деца - Патент

 
DEN 431.84

Количината на стоката
Това е достапна

ВЕТРОВИТА ЗАШТИТА ОД ИНСЕКТИ : Чувајте ги бубачките, комарците и другите штетници надвор со екран што магнетски се запечатува зад вас додека шетате низ него Полиестерската мрежа овозможува свеж воздух да циркулира додека е затворен. НАЈСИГУРНО : за разлика од другите врати на екранот кои имаат само мали ленти толку често, нашата врата на магнетниот екран има магнети што се протегаат по целата должина на екранот, а лентата слична На Велкро за да ја прикачите на рамката на вратата е исто така полна рамка. ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : Вратата На Екранот Мери 38 "х 83"", Одговара На Големини На Вратите : 36"х 83". Супер е едноставно, брзо и брзо да ја инсталирате вратата на екранот. Едноставно закачете го на рамката на вратата со вклучените ленти слични На Велкро. Дополнителни иглички за притискање се вклучени за дополнителна безбедност и цврстина. За најдобри резултати од лепилото, правилно исчистете ја и исушете ја површината. ПРИЈАТЕЛСКИ ЗА ДЕЦА И МИЛЕНИЧИЊА : ткаенината од полиестерска мрежа е доволно издржлива за да издржи илјадници намени, исто така е доволно лесна за децата и малите кучиња и мачки да шетаат и да се отвораат без да користат раце.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата