• Со попуст
  • Неодамнешно
Декорации за роденденски забави на Кефан Оул, симпатичен комплет за садови за теми за був, вклучително и банер за шема на був, таблички, салфетки, чаршави, прибор за ?

Декорации за роденденски забави на Кефан Оул, симпатичен комплет за садови за теми за був, вклучително и банер за шема на був, таблички,

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Декорација за роденденска забава на був : getе добиете 1 банер за шема на був, 20 големи плочи, 20 мали плочи, 20 чаши за хартија, 20 хартиени крпи, 20 сламки, 1 був чаршав, 20 ножеви, вилушки и лажици Снабдувањето со партии на Owl ќе ја украси вашата забава совршено. Квалитетни материјали : Банерите за хартија и плочите се изработени од дебели картон, не е лесен за склоп. Написот е изработен од пластика, водоотпорен и отпорен на дамки и не се раскинува лесно, така што вие и вашето семејство можете да уживате во забавата на забавата со повеќе мир на умот. Иновативни дизајни : Светли розови и виолетови шеми на бои со симпатичен и живописен мотив за був може да дадат изјава. Користете ги за да ја украсите вашата забава за да додадете карактер и да донесете незаборавни спомени на семејството и пријателите. Погодно и практично : Нашите производи се изработени од рециклирана хартија, и многу лесно се чистат, кога забавата ќе заврши, само завиткајте ги со чаршав и фрлете ги во ѓубре, а расчистувањето е направено, давајќи ви повеќе време да Уживајте во забавата со вашето семејство. Совршено за многу прилики : Совршени украси за забави за тропски був за забави со теми од був, забави за був, родендени на був, теми, тушеви за бебиња, училница, теми за був, излети на отворено, украси за простории, летни забави, реквизити за фотографија. Декорација за роденденска забава на був : getе добиете 1 банер за шема на був, 20 големи плочи, 20 мали плочи, 20 чаши за хартија, 20 хартиени крпи, 20 сламки, 1 був чаршав, 20 ножеви, вилушки и лажици. Снабдувањето со партии на Owl ќе ја украси вашата забава совршено. Квалитетни материјали : Банерите за хартија и плочите се изработени од дебели картон, не е лесен за склоп. Написот е изработен од пластика, водоотпорен и отпорен на дамки и не се раскинува лесно, така што вие и вашето семејство можете да уживате во забавата на забавата со повеќе мир на умот. Иновативни дизајни : Светли розови и виолетови шеми на бои со симпатичен и живописен мотив за був може да дадат изјава. Користете ги за да ја украсите вашата забава за да додадете карактер и да донесете незаборавни спомени на семејството и пријателите. Погодно и практично : Нашите производи се изработени од рециклирана хартија, и многу лесно се чистат, кога забавата ќе заврши, само завиткајте ги со чаршав и фрлете ги во ѓубре, а расчистувањето е направено, давајќи ви повеќе време да Уживајте во забавата со вашето семејство.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата