• Со попуст
  • Неодамнешно
Електрична козметичка четка, USB четка за шминка за полнење 10 брзини мека меки коса електрична убавина четка за водоотпорна масажа за масажа за шминка за шминка за м?

Електрична козметичка четка, USB четка за шминка за полнење 10 брзини мека меки коса електрична убавина четка за водоотпорна масажа за масажа

 
DEN 516.80

Количината на стоката
Това е достапна

Деликатен изглед : четката за шминка за полнење со мека четка коса, густа и меки, може брзо да ја меша козметиката за да создаде совршена шминка Полнење : Козметичката четка е изградена во литиумска батерија од 180m Ah и дизајн на USB за полнење, кој молчи и нема да ги вознемирува другите. 10 брзини : Четки за шминка со 10 различни фреквенции, кои можат да се прилагодат според вашите потреби, да ви донесат голема погодност. Водоотпорна : Електрична козметичка четка со водоотпорен дизајн, миење, удобен за втора употреба, погодна за бања и други сцени. Компактна големина : Козметичката четка за полнење е мала и лесна, лесна за носење, совршена за семејство и патување. Деликатен изглед : четката за шминка за полнење со мека четка коса, густа и меки, може брзо да ја меша козметиката за да создаде совршена шминка. Полнење : Козметичката четка е изградена во литиумска батерија од 180m Ah и дизајн на USB за полнење, кој молчи и нема да ги вознемирува другите. 10 брзини : Четки за шминка со 10 различни фреквенции, кои можат да се прилагодат според вашите потреби, да ви донесат голема погодност. Водоотпорна : Електрична козметичка четка со водоотпорен дизајн, миење, удобен за втора употреба, погодна за бања и други сцени. Компактна големина : Козметичката четка за полнење е мала и лесна, лесна за носење, совршена за семејство и патување. Деликатен изглед : четка за шминка за полнење со мека четка коса, густа и меки, може брзо да ја меша козметиката за да создаде совршена шминка.


Клучни карактеристики

Item Type:
Electric Makeup Brush >Material
Battery type:
Lithium-ion battery
Battery capacity:
180mAh (included)
Vibration frequency:
10 gears
Use:
Hold the switch for 2 seconds to turn on/off, short press to adjust vibration frequency.:
Package List:
1 x Electric Makeup Brush:
1 x English manual:

Слични производи во категоријата