• Со попуст
  • Неодамнешно
Професионален Челик За Усовршување, Магнетизиран За Безбедност, Без ' Рѓа, Без Евтина Пластика! Острилката за Ножеви на нобл Има Овална Рачка за Цврст Стисок и Е Изг?

Професионален Челик За Усовршување, Магнетизиран За Безбедност, Без ' Рѓа, Без Евтина Пластика! Острилката за Ножеви на нобл Има Овална Рачка

 
DEN 415.20

Количината на стоката
Това е достапна

МАГНЕТИЗИРАНИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ : Додека челиците за усовршување (понекогаш наречени челици за острење) го преуредуваат работ на вашиот нож за поостро сечење, тие исто така можат да предизвикаат мали метални честички од сечилото да станат воздушни Нашите прачки за усовршување се магнетизираат за да се спречи вдишување на тие честички или слетување на блиската храна. ИЗГРАДЕН ДА ТРАЕ НИЗ ГОДИНИТЕ НА УПОТРЕБА : благородните челици За усовршување На Домот И Готвачот се изработени од висококвалитетен, стврднат јаглероден челик. Секој материјал во нашиот нож брус беше прецизно избран. Нема да најдете евтини пластични рачки или мек, ефтин челик. Кога ќе го држите, тежината веднаш открива колку е цврста конструкцијата, а дизајнот додава класа во секоја кујна. БЕЗ 'РЃОСУВАЊЕ : Откако Ќе се стврднат, нашите челици за усовршување минуваат низ нашиот комерцијален процес на позлата со хром, што спречува' рѓа и корозија. ЗАДРЖУВА ПОВЕЌЕ МЕТАЛ на РАБОТ на ВАШИОТ НОЖ : челиците за Ножеви се дизајнирани да се користат често, но без да се соблекува премногу метал на работ на вашиот нож. Ова е спротивно на острилки за дијамантски ножеви или острилки за влажни камења, кои треба да се користат ретко. (Повеќе детали во описот на производот. БЕЗБЕДНА МАШИНА за МИЕЊЕ САДОВИ : Иако не е неопходно да се мијат челиците за брусење по секоја употреба, се препорачува да го избришете челикот за сечење надолу со влажна крпа за да ги отстраните металните честички.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата