• Со попуст
  • Неодамнешно
Лесиега Марк Знаци Поштенски Врски 100 парчиња Самозаклучувачки Кабелски Врски За Еднократна Употреба Со Шарени И Лесни За Блокирање За Логистика Користете Етикет?

Лесиега Марк Знаци Поштенски Врски 100 парчиња Самозаклучувачки Кабелски Врски За Еднократна Употреба Со Шарени И Лесни За Блокирање За

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Количина на пакет : 100 парчиња ознаки за испорака, седум бои што треба да ги изберете : црвена, жолта, зелена, сина, бела, виолетова, црна Апликација : може да се примени во логистика, супермаркети, воздушен транспорт, царина, нафта, железница, рударство, енергија, гас и други индустрии, Погодни за сите видови индустрии како што се чевли, облека, чанти и така натаму. Карактеристики : Безбедна и сигурна, добра изолација, не е лесно стареење, отпорна на киселина и температура, отпорна на корозија и добра цврстина. Практично и Корисно : Лесен за употреба и лесен за блокирање, обезбедува добра безбедност за вашите чевли и торби за облека. Етикетата се користи за да се спречат клиентите да менуваат или заменуваат производи при враќање. Големина : вкупната должина на пластичната ознака е 170мм / 6,7 инчи. Количина на пакет : 100 парчиња ознаки за испорака, седум бои што треба да ги изберете : црвена, жолта, зелена, сина, бела, виолетова, црна. Апликација : може да се примени во логистика, супермаркети, воздушен транспорт, царина, нафта, железница, рударство, енергија, гас и други индустрии, Погодни за сите видови индустрии како што се чевли, облека, чанти и така натаму. Карактеристики : Безбедна и сигурна, добра изолација, не е лесно стареење, отпорна на киселина и температура, отпорна на корозија и добра цврстина.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Self-locking Label
Material:
PP
Optional Color:
Green, White, Black, Yellow, Purple, Blue, Red
Size:
Approx. 170mm / 6.7in
Weight:
Approx. 250g / 8.8oz
Package List:
100 x Self-locking Label
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Слични производи во категоријата