• Со попуст
  • Неодамнешно
Страна за далечински управувач Тарнер за TikTok, Daumeiqh Bluetooth Clicker за движење на прстенот за фотоапарати за снимање на видео -селфи, селфи, далечински управувач за iPhone ipad ?

Страна за далечински управувач Тарнер за TikTok, Daumeiqh Bluetooth Clicker за движење на прстенот за фотоапарати за снимање на видео -селфи,

 
DEN 1513.60

Количината на стоката
Това е достапна

⭐ Безжичен далечински управувач за далечински управувач за Tik Tok : Далечинскиот управувач Тарнер лесно ја контролира телефонската камера за да ги разгледате омилените видеа на Tik Tok и е-книги за далечински поттикне Може да ја движи страницата нагоре/надолу, да се повлече десно/лево, волумен нагоре/надолу, пауза/игра и двоен клик за да се допаѓа. Покрај тоа, можете да снимите зачудувачки фотографии и видеа со притискање на копчето нагоре или надолу на прстенот со опсег до 33 стапки. ? Широко компатибилен : Со напредната технологија за чип Bluetooth 5, автоматскиот тренер на страницата е лесен за употреба и брзо се поврзува. Компатибилен е со i Phone, i Pad, паметни телефони со Android и таблети. Белешка : Поддржува i OS15.0 и над верзиите. За корисниците на i OS, ве молиме отворете ги Поставките> Достапност> Допрете> Вклучете го помошниот допир и прилагодете ги поставките за чувствителност за оптимална употреба пред употреба. ? Долг век на траење на батеријата : Опремено со висококвалитетна реална батерија од 25m Ah и кутија за полнење, контролата на далечинскиот управувач има долг век на траење на батеријата, работејќи до 48 часа по целосно полнење. Забелешка : Црвеното светло трепка 10 пати во секунда за да се означи потребата за полнење. Кога е целосно наполнето, црвеното светло ќе излезе. Design Дизајн на ringвонење на паметни носења : Доаѓање со ергономски дизајн на прстенот што може да се носи, копчето Bluetooth за i Phone е удобно за вас да го користите долго време.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата