• Со попуст
  • Неодамнешно
Артибетер ламба сенка прстен DIY абамбада рамка Фарма куќа метална жица за замена за замена на ламби, нијанси Гроздобер рамка за држач за DIY соништа, приврзок светло ?

Артибетер ламба сенка прстен DIY абамбада рамка Фарма куќа метална жица за замена за замена на ламби, нијанси Гроздобер рамка

 
DEN 1315.04

Количината на стоката
Това е достапна

Табела за ламба за ламба фино изработка, цврста, не е лесна за Мазна површина, анти- 'рѓа, отпорност на корозија, цврста и издржлива за употреба. Табела за ламба Сенка Производот има едноставен дизајн, но многу практично за употреба, давајќи ви добро користење искуство. Сенка на табелата за ламба изработена од високо квалитетни железни материјали, рамката за сенка на ламбата DIY е издржлива, може да се користи долго време. Сенка за ламби за маса Можете да ја залепите омилената крпа или обоена хартија на надворешниот прстен на абажур за да направите своја абажур. Широк спектар на сенка на ламби за ламби, производот може да се користи за ламби за маса, тавански ламби и друго осветлување. Опис DIY LABTSHADE FRAME Farmhouse Metal Wire Falbshade Замена на ламби за замена Гроздобер рамка за држач за DIY Dreame Catcher Slendant Light Figure- материјал : Iron.- Големина : 18x10cm.- Боја : како што е прикажано. Пакет, вклучувајќи рамка од 1 x за абажур.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата