• Со попуст
  • Неодамнешно
ASHATA VGA до HDMI + VGA, VGA HDMI HD видео конвертор на кабел за додаток и адаптер за компјутерски проектор, поддржана резолуција: До 4Kx2K VGA-TO-HDMI адаптер HDMI VGA конвертер

ASHATA VGA до HDMI + VGA, VGA HDMI HD видео конвертор на кабел за додаток и адаптер за компјутерски проектор, поддржана резолуција:

 
DEN 245.12

Количината на стоката
Това е достапна

Поддршка директно преку мулти-канален опкружен аудио, подобро искуство Широк спектар на апликации, како што се работна површина, тетратки, проектори, итн. Поддржува автоматско откривање на крајот на приемот, а бранот на дисперзија се користи за да се спречи електромагнетно мешање. Приклучете и играјте, нема потреба да инсталирате возач, лесен и удобен за работа. Усвојувајте моќен HD чип, претворајќи го VGA сигналот во излез на сигналот HDMI и VGA. Поддршка директно преку мулти-канален опкружен аудио, подобро искуство. Широк спектар на апликации, како што се работна површина, тетратки, проектори, итн. Поддржува автоматско откривање на крајот на приемот, а бранот на дисперзија се користи за да се спречи електромагнетно мешање. Приклучете и играјте, нема потреба да инсталирате возач, лесен и удобен за работа. Усвојувајте моќен HD чип, претворајќи го VGA сигналот во излез на сигналот HDMI и VGA. Поддршка директно преку мулти-канален опкружен аудио, подобро искуство. Широк спектар на апликации, како што се работна површина, тетратки, проектори, итн. Поддржува автоматско откривање на крајот на приемот, а бранот на дисперзија се користи за да се спречи електромагнетно мешање. Приклучете и играјте, нема потреба да инсталирате возач, лесен и удобен за работа. Усвојте моќен HD чип, претворајќи го VGA сигналот во излез на сигналот HDMI и VGA. Спецификација : Тип на ставка : Материјал за конвертор : ABS влез : VGA излез : HDMI+VGA Поддржана Резолуција : До 4 KX2 K Список на пакети : 1 x Конвертер 1 x Аудио кабел 1 x микро USB кабел @font-face {font-family : "пати нови Роман “; } @font-face {font-семејство : "宋体"; } @font-face {font-family : "калибри"; } @font-face {font-family : "Arial"; } p.


Клучни карактеристики

Item Type:
Converter
Material:
ABS
Input:
VGA
Output:
HDMI+VGA
Supported Resolution:
Up to 4Kx2K
Package List:
1 x Converter:
1 x Audio Cable:
1 x Micro USB Cable:
@font-face{ font-family:
Times New Roman; } @font-face{ font-family

Слични производи во категоријата