• Со попуст
  • Неодамнешно
Тестер за квалитет на водата, точен и сигурен, дигитален тестер за квалитет на вода за вода за пиење, аквариуми, базен, хидропонски поставувања, TDS метар тестер за во?

Тестер за квалитет на водата, точен и сигурен, дигитален тестер за квалитет на вода за вода за пиење, аквариуми, базен, хидропонски

 
DEN 417.44

Количината на стоката
Това е достапна

【Точна и сигурна】 За да се постигне голема точност, опремена со премиум сонда за легура на титаниум, и сигурен автоматски компензација на температурата (АТЦ) обезбедува читање секогаш да биде точно на различни температури 【Мултифункционален и надграден】 Овој тестер за квалитет на водата обезбедува многу точно мерење на EC, сол, Temp и S. надградени со LCD на Big Backlit за полесно читање и функција за автоматско заклучување за полесна употреба. 【Функции за автоматско исклучување и заклучување】 Тестерот TDS има функција за задржување на податоци, ги заклучува вашите читања што ги прави лесни за снимање. Тестерот TDS има функција за заштеда на електрична енергија, а дигиталниот тестер за квалитет на водата автоматски ќе се исклучи по 5 минути во мирување. 【Лесно и веднаш】 Само вклучете го мерачот на TDS и нежно промешајте ја водата, тогаш стабилизираните читања ќе бидат автоматски заклучени на ЛЦД за секунди, а мерачот TDS PPM автоматски ќе се исклучи ако без работа во текот на 5 минути. 【Мултифункционална употреба】 Овој тестер на TDS ви помага да го дознаете квалитетот на водата за пиење, капење, чаша солена вода, базени, итн.


Клучни карактеристики

Item Type:
Digital Salinity Tester
Material:
ABS
Range:
EC:
0 to 19900us/cm. 0 to 199.0ms/cm(SALT 785)
Salt:
0 to 10000ppm, 0 to 199.9ppt
S.G:
0.990 to 1.400
Temperature:
0 to 80℃ (32℉ to 176℉)
Resolution:
EC:
1us/cm(1000us/cm) 0.1ms/cm
Salt:
1ppm (1000ppm), 0.1ppt
S.G:
0.001
Temperature:
0.1℃ (0.2℉)
Accuracy:
TDS, EC, SALT
Battery:
3 x 1.5V (AG 13) (Battery Not Included)
Temperature Compensation:
0℃ to 50℃. Operating Temperature
Product Size:
Approx. 235 x 45 x 45mm / 9.3 x 1.8 x 1.8in ( Manual Measurement, Slight Error May Exist )
Application:
Ideal for Home and Laboratory PH Testing Applications, Including Drinking Water, Swimming Pools, Pond, Beer Brewing, Kombucha, Aquariums, Hydroponics, Laboratories, Food Processing, Etc.
Package List:
1 x Digital Salinity Tester 1 x User Manual

Слични производи во категоријата