• Со попуст
  • Неодамнешно
Кабилок Јасно Организатор Кутија 60 парчиња Капсули Преносни Држачи Материјали За Складирање Транспарентни За Случај Практични Мали Организатор Дисплеј Комемора?

Кабилок Јасно Организатор Кутија 60 парчиња Капсули Преносни Држачи Материјали За Складирање Транспарентни За Случај Практични Мали Организатор

 
DEN 282.08

Количината на стоката
Това е достапна

Акрилик ОРГАНИЗАТОР КУТИЈА - - - доказ и издржлив, може различни комеморативни. ВИТРИНА Јасни организатори е погодно за складирање, прегледување и размена, капакот и основата цврсто се прилепуваат заедно, - доказ и антиоксидативен, внатре во содржината безбедно. СЛУЧАЈ за СКЛАДИРАЊЕ собирање На Заштитни Материјали : Транспарентно олеснување за складирање. СЛУЧАЈ Секој држач има отвор во надворешниот раб, отворајќи удобен и без напор. Кутија краеви на високо - крај и задебелување материјал,- доказ и отпорност на оксидација. Список на пакети 20 х Карактеристики На Кутии За Складирање-со едноставна шема, не може вашата, но и добра декорација за вас. - Ефикасна заштита од оксидација за долго време служење. - материјал за безбедна и издржлива употреба. - Уреден дизајн, може да ја направи вашата во добар ред и да ја направи убава. - : 4, 50Х4, 50Х0, 70см/ 1, 77Х1, 77Х0, 28 инчи-Боја : Транспарентен доказ за употреба и издржлив, може различен комеморативен. - Материјал : Кутија За Опис На Стоки ова е случај кој е од материјал за безбедна и издржлива долга употреба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата