• Со попуст
  • Неодамнешно
Филтер За Прочистувач на воздух, 3 во 1 Филтер За Прочистувач На Воздух Мрежа 2 парчиња Од Витално значење 100-Рф Честички Отстранување Висока Ефикасност За Канцелари?

Филтер За Прочистувач на воздух, 3 во 1 Филтер За Прочистувач На Воздух Мрежа 2 парчиња Од Витално значење 100-Рф Честички Отстранување

 
DEN 519.84

Количината на стоката
Това е достапна

ОТСТРАНУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО : Отстранете 99,97% од големите честички и честичките во воздухот, вклучувајќи прашина, обичен загадувач, јаглероден слој, намалете ги хемикалиите VOCs, чад од тутун, вообичаени мириси во домаќинството КОМПЛЕТ ФИЛТЕР ЗА ЗАМЕНА : елементот за филтер За прочистувач на Воздух содржи 2 висока ефикасност 3 во 1 ЗА ВИСТИНСКИ хепа филтри. ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ : Дојдете со висока ефикасност на филтрација бидејќи воздухот рамномерно минува низ филтерот, многу практичен. СИЛЕН МАТЕРИЈАЛ ЗА АДСОРПЦИЈА : Користење НА ПП, ПЕТ, активиран јаглероден материјал, го прочистува воздухот, го елиминира мирисот и има силен капацитет за адсорпција. МОДЕЛ ЗА ЗАМЕНА : бројот На Делот е Од Витално значење 100 РФ, компатибилен СО ЗА ЛЕВОИТ Витал 100, може да се користи вклопување. ОТСТРАНУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО : Отстранете 99,97% од големите честички и честичките во воздухот, вклучувајќи прашина, обичен загадувач, јаглероден слој, намалете ги хемикалиите VOCs, чад од тутун, вообичаени мириси за домаќинство2. КОМПЛЕТ ФИЛТЕР ЗА ЗАМЕНА : елементот за филтер За прочистувач на Воздух содржи 2 висока ефикасност 3 во 1 ЗА ВИСТИНСКИ хепа филтри3. ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ : Дојдете со висока ефикасност на филтрација бидејќи воздухот рамномерно минува низ филтерот, многу практично4. СИЛЕН МАТЕРИЈАЛ ЗА АДСОРПЦИЈА : Користење НА ПП, ПЕТ, активиран јаглероден материјал, го прочистува воздухот, го елиминира мирисот и има силен капацитет за адсорпција5.


Клучни карактеристики

Item Type:
Air Purifier Filter Element
Material:
PP, PET, activated carbon
Compatible with for LEVOIT Vital 100, part number is Vital 100-RF:
Package List:
2 x Air Purifier Filter Element:
Note:
You should change the filter at least every six months. (more often in households with children, animals or smokers) :

Слични производи во категоријата